Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Október elején érkezik a Lionheart: Kings' Crusade

Hamarosan itt a King Arthur magyar fejlesztőinek új RTS-e.

2010.09.11. 14:00 | Dino | kategória: Játék

A Paradox Interactive kiadásában október 8-án jelenik meg a King Arthur játékot is fejlesztő, hazai Neocore Games új valós idejű stratégiája, a Lionheart: Kings' Crusade. Az 1189-1192 közötti időszak nagy csatáit feldolgozó játékban Oroszlánszívű Richárd vezetésével irányíthatjuk hadseregünket a Szentföld visszafoglalására, vagy a Saladin vezette szaracénok oldalán szállhatunk be a csatákba és írhatjuk újra a történelmet.
A magyar fejlesztőkkel a kölni gamescomon is találkoztunk, ahol részletes prezentációt láthattunk a játékról, így hamarosan előzetest is olvashattok róla oldalunkon. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Október elején érkezik a Lionheart: Kings' Crusade
Október elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' CrusadeOktóber elején érkezik a Lionheart: Kings' Crusade
Lionheart: Kings' Crusade
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Lionheart: Kings' Crusade

hozzászólások (7)

gothmog
gothmog 2010.09.13. 10:51
Ennyi erővel minek készülnek egyáltalán még játékok? Hiszen minden stílusnak megvannak az etalonjai, amit nehezen lehet csak felülmúlni.
(Baj, ha próbálkoznak?)

Mindenesetre szűk látókörű emberek ostoba hozzászólásaira biztosan nincsen igény...
Shadowguard
Shadowguard 2010.09.13. 10:54
Részemről speciel van igény. A King Arthur-t próbáltam a fejlesztők játékai közül (meg az előző is megvan Gurus mellékletként, de azt még nem) és nagyon jól eltalálták a játékot. Pedig az is csak egy TW-klón volt, de nagyon jó egyéni ötletekkel. Persze ha neked nem tetszik, akkor ne vedd meg és kész. Én azért várom8-)
BenderŽ
BenderŽ 2010.09.14. 08:06
"Ennyi erővel minek készülnek egyáltalán még játékok?"
na igen, a lényegre tapintottál, csak én úgy tenném fel a kérdést, hogy
"vajon miért készül annyi játék egy kaptafára?"
Mert csinálnak játékokat ám kreatív ötletekkel, egyéni koncepcióval (pl: egyből a total war sorozat vagy dungeon keeper, vagy sim sity, vagy black&white, vagy the movies stb stb ) ugye pont ezek a játékok amik nagy nevekké váltak (lehet pont a kreatív új ötletek miatt?)
Lehet hogy jó játék lesz... a puding próbája az evés ugye...
Én a kis beszűkült világ nézetemmel jobban csipázom a forradalmasított ötleteket mint egy újabb TW klónt
de ha már TW klón és "próbálkoznak" akkor rakjanak valami ütőset az asztalra ebben a "másoljuk le" témában
mert ez is sikerült már pl valakiknek
Dino
Dino 2010.09.14. 08:22
Sok esetben az a helyzet, hogy a drága fejlesztési költségek mellett a kiadók/fejlesztők nem merik vállalni a kockázatot, hogy újítsanak (és esetleg emiatt bukjanak el), és inkább mennek a jól kitaposott ösvényen, ami nagyobb eséllyel jelenti az anyagi megtérülést. De én is sokkal inkább örülnék a minél ötletesebb játékoknak, ezt azonban jelenleg úgy érzem, elsősorban inkább a kis fejlesztőknél kell keresni. Mint például a World of Goo vagy a Crayon Physics Deluxe, amelyek 1-2 ember munkája, de mindkettő végigjátszása során rengeteget kerestem az államat a padlón. De említhető a Portal is, bár a Valve készítette el, az alapötlet ott is egy egyetemi projekt volt.
BenderŽ
BenderŽ 2010.09.14. 13:08
Osztom!
Machinarium!
Ajánlom mindenkinek aki szereti a point & click kalandjátékokat:-)
Ez legjobb példa hiszen végeredményben ez is egy klón de valakik a garázsban felülmúlták vagy csak újra formálták a stílusban rejlő dolgokat.
Kis flash játék alapjában véve de egyszerűen sül belőle a kreativitás minden téren
Éppen ezért gondolom hogy egy jó játék elkészítése nem pénz kérdése
Kivéve ha a COD 10 et csinálják mert ilyen esetben csak ráhúznak egy új graf köntöst azt dobják polcra tulajdonképpen
ajánlott olvasnivaló