25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Kitart a Blizzard az egyjátékos cheatprogramok büntetése mellett

A Blizzard rövid közleményben tudatta, hogy nem a belső cheatek használatát, hanem a külső, tőlük független programok buherálását bünteti.

Írta: Retee 8 hozzászólás

Néhány napja kissé felháborodott a StarCraft 2 közönsége, hiszen a Blizzard bejelentette, nem csak a multi, hanem az egyjátékos részben is tiltást, vagy felfüggesztést érhet a csalás. A nagy felzúdulás pedig nem változtatta meg a véleményüket, mindössze egy rövid nyilatkozatban igyekeztek tisztázni a helyzetet. A cég elmondta, hogy sokan félreértették a tilalmat, mivel ők csak a külső programokra gondoltak, melyek használata gyakorlatilag hackelésnek felel meg, az pedig tiltva van. Ráadásul az ilyen programok használatával a játékos a statisztikáit is változtathatja - közvetve - amely megint csak tiltott. A belső, fejlesztők által készített kódok használatával viszont semmi baj sincs, azt nyugodtan használhatja minden játékos.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

StarCraft II: Wings of Liberty

Platform:

Fejlesztő: Blizzard Entertainment

Kiadó: Activision Blizzard

Forgalmazó: BSC Kft.

Megjelenés: 2010. július 27.

Minimális rendszerigény: Pentium 4/Athlon 2,6 GHz, 1 GB RAM (Vista/Win 7 1,5 GB), DVD-ROM, 12 GB HDD, GeForce 6600 GT/Radeon 9800PRO vagy jobb videokártya, internet kapcsolat

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

LordMatteo
LordMatteo [29272]
Ne állj neki a Brood Warnak.
Barthezz
Barthezz [54025]
+1

Azért ne sétagalopp legyen egy RTS, akinek meg nehéz, ott van az easy opció. SC2-ben pont ez zavart, hogy a normal fokozat túl könnyű volt, a hard viszont már idegesítően nehéz. A WC3 és FT esetén éppen ideális volt e tekintetben a balansz.
david139
david139 [18399]
Jól teszik.
Corvus5
Corvus5 [2011]
Kinek mi... nekem az a nehézségi szint elvárás egy ilyen típusú játéktól.
Artemius '89
Artemius '89 [405]
Nem tudom minek kell Cheat-elni. Én Cheat nélkül simán kipörgettem, örültem is, mert végre egy Blizzard játék, amiben nincsenek megcsinálhatatlan küldetések. A Warcraft 3 után sokat csorbultak a szememben a becsületük, mert az vmi rettenet milyen nehéz volt :D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (8 db)