Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Uncharted 3: Drake's Deception

A sivatagba vezet a népszerű akciójáték harmadik része - megérkezett az első trailer.

2010.12.12. 13:31 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Sony

Hamarosan újabb résszel folytatódik a Playstation 3 exkluzív akciójátéka, az Uncharted, hiszen a Naughty Dog bejelentette a harmadik epizód készültét. A Drake's Deceptionben ezúttal a sivatag világába tehetünk látogatást, ahol célunk egy titokzatos, eltűnt város felfedezése. Persze utunk nem lesz veszélytelen, mivel egy okkultista szekta is keresztezni fogja utunkat.
A fejlesztők közleménye szerint a harmadik részben tovább finomítja a csapat a közelharcot, de emellett el is lopózhatunk majd az ellenség mellett. Sőt, egy társunkkal karöltve kooperatív módban is felfedezhetjük a végtelen sivatagot, megfelelő szemüveggel felszerelve pedig már 3D-ben is kalandozhatunk.
Végezetül ugorjunk neki a jövő év végén megjelenő Uncharted 3: Drake's Deception első videójának! ■

előző
következő
Uncharted 3: Drake's Deception
Uncharted 3: Drake's DeceptionUncharted 3: Drake's Deception
Uncharted 3: Drake's Deception (PS3)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Uncharted 3: Drake's Deception (PS3)

hozzászólások (4)

balays82
balays82 2010.12.13. 10:49
Ha csak a második rész színvonalát hozza a Naughty Dog, már akkor is az egyik toronymagas esélyes a "2011 legjobb játéka" címre. Ha ismét olyan szintű lesz a fejlődés, mint az első és a második rész között...az szinte már nem is lehetséges. Kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg ezt a sivatagos, elvileg nem lineáris terepet, mert ez eddig nem volt jellemző a sorozatra.
Razor03
Razor03 2010.12.13. 12:06
Hát igen, ez az a játék amely után évek óta csorog a nyálam. Sajnos nincs konzolom így nem tudom kipróbálni. A videókból mindig kiderül milyen igényes a kivitelezés, a főhős pedig körbe röhögi Lara Croft-ot (de még Indiana Jonest is). Rohadt jó ez a kincsvadász-kalandfilm feeling!
balays82
balays82 2010.12.13. 12:32
Igazából nem is létezik PC-re olyan játék, ami a közelébe jöhetne az Uncharted második részének. Tény, hogy a Tomb Raider legutóbbi részei állnak hozzá a legközelebb stílusban, de minden egyéb tekintetben fényévekre vannak tőle.
ajánlott olvasnivaló