For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Iomega TV with Boxee: tévére köthető médiacenter

Multimédia központ és akár adattároló is egyben.

2011.01.17. 16:40 | szerző: Dino | kategória: Hardver

Februárban kerül a boltokba az Iomega TV with Boxee, egy médialejátszó, amely rengeteg extra szolgáltatást nyújt felhasználójának. Gyakorlatilag egy kisméretű, Intel Atom CE4100 processzorra épülő házimozi-PC-t kapunk, amelyen a Boxee szoftvere fut. Az eszközt HDMI vagy kompozit kábellel a televízióra kötve filmeket és képeket nézhetünk, zenéket játszhatunk le, vagy akár az interneten böngészhetünk. Több mint 150 alkalmazást használhatunk, amelyek segítségével különböző tévés- és videótartalmakhoz is hozzáférhetünk. Emellett otthoni hálózatunk médiaszervereit is elérhetjük – akár vezetékes, akár wifi kapcsolaton keresztül csatlakozva –, és onnan is megtekinthetjük a multimédia tartalmakat.
Az alapváltozat mellett 1 illetve 2 terabyte kapacitású merevlemezzel felszerelt kiépítésben is elérhető lesz az Iomega TV with Boxee, ekkor az azon tárolt adatokat is le tudjuk persze játszani, de akár két USB portján keresztül is ráköthetünk külső winchestert vagy pendrive-ot. A videókat 1080p felbontásban is lejátszhatjuk, a kütyü pedig gyakorlatilag az összes mostani elterjedt codecet és filetípust támogatja, köztük a H.264, WMV és MKV szabványokkal. Vezérléséhez egy távirányítót is kapunk mellé, amelyen teljes QWERTY billentyűzet is található. Mindezen funkciók mellett otthoni hálózatunkra kötve hálózati adattárolónak is használhatjuk az Iomega TV with Boxee-t – amennyiben a merevlemezes változatot választjuk –, azaz számítógépeinkről is hozzáférhetünk a rajta tárolt file-okhoz, vagy alkalmazhatjuk adatmentési célokra.
Az Iomega TV with Boxee 230 dollárba fog kerülni (hazai ára még nem ismert), a TV with Boxee + 1 TB Storage változat 300, míg a 2 TB-os 350 dollár lesz. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.