Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

Az új epizód multiplayer részében egyszerre akár 128 játékos is csatába szállhat egymással.

2011.01.18. 19:22 | szerző: Retee | kategória: Játék

Újabb résszel gazdagodik az IL-2 Sturmovik széria, hiszen a Ubisoft bejelentette az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dovert. Az új epizód története pedig egészen 1940-ig repít vissza, mikor a brit, illetve a német és az olasz légierő vívott egymással véres csatákat. A fejlesztők azt ígérik, hogy a játékba bekerülő kb. tizenkét repülőtípusnak a lehető legpontosabban utánanéztek, s úgy modellezték le őket, hogy főbb jellemzőik majd a Cliffs of Doverben is előtűnjenek. Emellett pedig több olyan gép is feltűnik, melyet mi ugyan nem irányíthatunk, ám a háborúban valóban bevetették a hadviselő felek. Szintén jó hír, hogy a Ubisoft komoly multiplayer támogatást biztosít az új epizódhoz, amelyben így egyszerre akár 128 játékos is csatába szállhat egymással.
A francia kiadó bejelentése szerint a Cliffs of Dover március 25-én érkezik meg a boltokba. A normál kiadás mellett egyúttal gyűjtői változat is várható, az alábbi extra tartalommal:

    • Szövetből készült pilóta menekülő térkép az angliai csata stratégiai pontjaival.
    • A Spitfire I repülőgép pilóta-kézikönyvének hiteles másolata. (Az RAF pilóták ezt használták az angliai csatában. Az RAF múzeumban őrzött eredeti dokumentum alapján nyomtattak újra.)
    • 150 oldalas, gyűrűre fűzött, minden részletre kiterjedő pilóta-kézikönyv

    Kiegészítés: Utólag kaptuk a hírt, hogy a Ubisoft utóbbi időben alkalmazott hírhedt DRM megoldása helyett az új IL-2 játéknál TAGES védelmi megoldás lesz, ami nem igényel majd folytonos internetkapcsolatot. ■

előző
következő
Jön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
Jön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverJön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverJön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverJön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverJön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverJön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

hozzászólások (7)

_Sun_
_Sun_ 2011.01.18. 23:34
Meg ez nagyon rétegjáték. Ha komolyabban játszod kell hozzá egy legalább 30k-s botkormány, de repszimnél a kezelőszervekre a csillagos égig lehet költeni. Árkádosabb beállításokkal is lehet persze játszani vele, de akkor már egyre kevésbé lesz szimulátor.
Egyik barátom masszívan tolta az IL2-t, leültem kipróbálni és elég jól ment. Mondta várjak, beállítja ahogy ő játszik. Na kb a második kanyarnál vesztettem el az uralmamat a gép felett. Utána ugyan azokkal a beállításokkal parádézott nekem kicsit.:-D
Online viszont ő is csak lesett, volt aki egy lövéssel szedte ki az ülésből :-D (pedig volt már pár száz repült órája).
TcG|Rommel|Hun
TcG|Rommel|Hun 2011.01.19. 16:56
Én is maximum realitáson nyüstöltem a Forgotten Battles+Ace Expansion+Pacific Fighters kombót.:) Az ember tényleg repült ebben a játékban, és annál csodálatosabb élmény sosem volt, mikor egy-egy német kampánymisszió után, több légi győzelemmel, sikerült a szitává lőtt, nyöszörgő gépet letenni a szakadó esőben.:)
Dino
Dino 2011.01.19. 17:44
Kis kiegészítéssel bővítettük a hírt:
Utólag kaptuk a hírt, hogy a Ubisoft utóbbi időben alkalmazott hírhedt DRM megoldása helyett az új IL-2 játéknál TAGES védelmi megoldás lesz, ami nem igényel majd folytonos internetkapcsolatot.
BenderŽ
BenderŽ 2011.01.20. 14:10
Unásig nyomtuk az il2 őt online warokon
tök jók az újítások de inkább a storm of war -t fejezzék már be
BenderŽ
BenderŽ 2011.01.20. 14:20
jaaa hogy ez a storm of war csak átnevezték ???
mert az csúnya lenne
ajánlott olvasnivaló