Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Duke Nukem Forever - májusban, trailer

Még a maja világvége előtt megérkezik a Duke Forever!

2011.01.21. 15:30 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Duke Nukem Forever megjelenési ideje talán még Kasszandra számára is kemény diónak bizonyulna, hiszen az elmúlt majd' tizenöt évben akadt már néhány dátumra példa, végül azonban mindig elmaradt a "világvége". Mostanra viszont a 3D Realms srácai kikoptak, s az "új" Forever fejlesztéséért a Gearbox felel, akik az elmúlt két évben - úgy tűnik - keményen dolgoztak Duke-on. Olyannyira, hogy még a végén tényleg megjelenik a játék, legalábbis a május 6-ra meghirdetett multiplatform debütálás ezt jelzi.
Persze nem illik előre inni a medve - pláne nem Duke - bőrére, de azért, ha kellő borzongással is, megkockáztatjuk: idén tényleg megérkezik a Forever! ■

Duke Nukem Forever
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Duke Nukem Forever

hozzászólások (35)

balays82
balays82 2011.01.22. 20:50
Ne már! Azért van néhány dolog kikockázva a videóban, mert vicces, nem azért mert a Gearbox szégyenlős volt. Vagy szerinted 1:27-nél annak a gusztustalan szörnynek a három lógó melle miért van szintén kikockázva (vagy valamivel előtte egy háttérben lévő léghajó felirata)? Mert úgy viccesebb. A Duke Nukem Forever pedig egy vicces játék lesz. Ennyi. Médiatörvény? Ja persze, nyilván akkor ez a trailer is abban a szellemben készült, hogy megfeleljen az egyébként méltán világhírű magyar médiatörvénynek. Ugyan már.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.01.22. 20:55
Én valahogy nem tartom viccesnek.A Duke-ot szerintem éppen az tette naggyá hogy a kemény jelenetek és a vicces beszólások volta benne a jellemzők nem pedig a kikockázott részek.

De hát ez van nem vagyunk egyformák:D:D
Ezért én persze nem itélek el senkit csak mert másképp látja csak leirtam a véleményem én hogy látom.
Aryx
Aryx 2011.01.22. 21:12
3 szó...
FOGD-MÁR-FEL

Kérlek... semmi offense, csak neee...
rootshaper
rootshaper 2011.01.22. 21:20
+1

xDDD
somesz83
somesz83 2011.01.24. 15:24
Á hatalmas! Duke bizony ilyen volt, reméljük ilyen is lesz! Belegondolok, hogy több korosztály felnőtt a régi részek és a 3D óta! Let's rock!!:-D

Pinák, szörnyek, hugyozás, pixelcsöcsök, beszólások stb. Reméljük jó móka lesz ez is és nem 6 órás játékidővel.
ajánlott olvasnivaló