Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Duke Nukem Forever - májusban, trailer (Hírek)

Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever
A legutóbbi Duke Nukem Forever cikkek, hírek
3291 levél
Válasz 11.01.24. 15:24 #35
somesz83
Á hatalmas! Duke bizony ilyen volt, reméljük ilyen is lesz! Belegondolok, hogy több korosztály felnőtt a régi részek és a 3D óta! Let's rock!!

Pinák, szörnyek, hugyozás, pixelcsöcsök, beszólások stb. Reméljük jó móka lesz ez is és nem 6 órás játékidővel.
1614 levél
Válasz 11.01.22. 21:20 #34
rootshaper
2791 levél
Válasz 11.01.22. 21:12 #33
Aryx
3 szó...
FOGD-MÁR-FEL

Kérlek... semmi offense, csak neee...
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
330 levél
Válasz 11.01.22. 20:55 #32
RUSSIANBOY
Én valahogy nem tartom viccesnek.A Duke-ot szerintem éppen az tette naggyá hogy a kemény jelenetek és a vicces beszólások volta benne a jellemzők nem pedig a kikockázott részek.

De hát ez van nem vagyunk egyformák
Ezért én persze nem itélek el senkit csak mert másképp látja csak leirtam a véleményem én hogy látom.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
14264 levél
Válasz 11.01.22. 20:50 #31
balays82
Ne már! Azért van néhány dolog kikockázva a videóban, mert vicces, nem azért mert a Gearbox szégyenlős volt. Vagy szerinted 1:27-nél annak a gusztustalan szörnynek a három lógó melle miért van szintén kikockázva (vagy valamivel előtte egy háttérben lévő léghajó felirata)? Mert úgy viccesebb. A Duke Nukem Forever pedig egy vicces játék lesz. Ennyi. Médiatörvény? Ja persze, nyilván akkor ez a trailer is abban a szellemben készült, hogy megfeleljen az egyébként méltán világhírű magyar médiatörvénynek. Ugyan már.
330 levél
Válasz 11.01.22. 20:31 #30
RUSSIANBOY
rootshaper:


A többieknek nem azzal volt a bajuk hogy ki voltak kockázva hanem az hogy mi alapján döntik el hogy egyik dolog keményebb a másiknál?Vagy akkor - ezekszerint amit te mondasz - akkor a játékban is ki lesznek kockázva?Mert én még gyerekkorombra játszottam az - akkor még ujdonságnak számito - 3D-s változattal és emlékszem rá hogy a csajok nem voltak éppen szégyenlősek

Már szinte csak egy laza "Rábuksz a dákómra baby?" kérdést kellett volna feltenni nekik ugyanis olyan önzetlenül és magabiztosan vonaglottak.Jo hogy csak kitalált karakterek voltak és nem valósak de akkoris.

Sajnos ebben a mai egyre "jobb" világban már mindenkinek több joga van mint egy átlag hazai embernek, minden cenzuráznak és lásd a médiatörvényt manapság itthon ugyanugy kommunizmus van.Csupán kicsit modernebb a környezet az oroszokat meg felváltották a hazai vezetőink.

A filmekből is mindig kivágnak részeket holott nem értem...Ezáltal akkor nem 90perces lesz egy film hahem csak pl 87 és a csatornáknál nem a minél nagyobb nézettség, nézőközönség a cél?

Ez igy van a játékoknál is.

Nemtudom pontosan mi és hogy van az amerikai médiatörvényben de ugy vettem észre hogy általában ott a nyomdafesték - mint a video alatt is a FUCK-os felirat - eltűrhető habár szóban már más a helyzet.

De az is tény hogy egy kisgyerek még talán nem tudja mi az a FUCK mert számára akkor még ugyanolyan szó mint a többi de ha egy csöcsöt lát - na jó kettőt - akkor már nyilván - eleinte - egyféleképpen azonositja be hogy az a "gyermek szájába tejet adó szerkezet".Csak később fogja érteni mikor már nagyobb lesz - ugy ahogy a FUCK szónál is - hogy mi is pontosan az értelme, jelentése.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
5494 levél
Válasz 11.01.22. 20:10 #29
Dino
Jaja, Retee megunta a dátum állandó módosítását, és ezt írta be pár évvel ezelőtt. De már csak a boltokba kerüléskor fogjuk módosítani, addig ő már nem hisz semminek
2791 levél
Válasz 11.01.22. 20:04 #28
Aryx
Imádom a srác hsz-eit.

Vicc:
Apa a fiának:
- Kisfiam, ne nézz pornót, és ne füvezz!
- Jól van, apa. De miért ne?
- Mert előbb-utóbb mindannyian szembesülünk világunk valódi oldalával.

____
Amúgy jön a tréler, és mindenki a cenzúra miatt nyüfög. Jól van. A jó öreg "vegyétek a játékunkat, és kaptok popsit-cicit" marketingstratégia ez, nem több. Én csak attól félek, túl idétlen lesz a dolog; a járművezetés annyira nem áll jól ennek, jó, az elődben is lehetett metrózni meg űrkapszulázni, poén is volt, de kb. ennyi. Nagyobb gond viszont a szokásos script-tenger. Azokhoz csatlakozom inkább, akiknek a 2001-es E3-as tréler tetszett jobban. Kicsit baljós érzetem van, mióta az előző trélernél a táblára firkálástól-törléstől, itt meg a hugyozástól ámul el a nép (ami mellesleg szintén a 3D-ből maradt). Amíg ezeket nem mutatták, senkit nem érdekelt.

+ volt ám első 2 része is a sorozatnak, csak lusta voltam tegnap valakit (szerk: Dilikutyát) kijavítani. Nem lényeges, nem voltak azok nagy számok, cserébe azokban Duke-kal jobban lehetett azonosulni, mert csak feleennyire volt cool.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
1614 levél
Válasz 11.01.22. 15:48 #27
rootshaper
jóvan gyerekek, lelövöm a poént, mert látom nagyon ezen rugóztok még mindíg, hogy mi miért van kikockázva... nem esett le, hogy ez is a TRAILER RÉSZE? nem tűnt fel, hogy a feliratok közt ott szerepel a FUCK szó, ami teljes valójában dülled a szemetek elé, meg a káromkodásokat sem "sípolják" ki belőle? okéhogy egy-két ember megjegyzi, hogy ja, ki volt pixelezve a segg meg az egyéb nyalánkságok, de, hogy ezen agonizáljon az egész topic, az már sok. úgy látom nagyon nem jött át a dolog nálatok, vagy ritkán láttok segget és már csorogna a nyál
9368 levél
Válasz 11.01.22. 15:39 #26
Kanduhrka
A kikockázást én sem értem annak függvényében, hogy a trailer végén láthatjuk, ahogy Duke rápippant egy szivarra. Miért is minősül durvábbnak egy cici megmutatása, mint az egyik legtöbb (halálos) betegséget okozó élvezetei cikk használata és annak totálban való megmutatása?
horrorgeeks.blogspot.com
330 levél
Válasz 11.01.22. 15:30 #25
RUSSIANBOY
Ezt mondjuk én se értem ki fogalmazza meg pontosan mi számit keménynek amit cenzurázni kell ugyanis a videoban van vér dohányzás és lövöldözés ami már eleve egy agressziós tulajdonság vagy fogalmazzak ugy kiskoruaknak nem ajánlott.Akkor ennyi erővel az egész video csupa cenzura kellene legyen.


Persze jo hogy nem az csak akkor ezekután nem értem pl a csajok csöcseit meg annak a nagy dögnek 3 valamiét meg a hugyozást minek kellett kitakarni.Elvégre is ott maga a folyamat látszik nem hősünk szerszáma.

Ha meg azzal jönnének hogy "Mert ezt egy nap folyamán bármikor megtekintheti egy kiskoru" tök mindegy mert ha ezeket amik ki vannak takarva nem is de a többit ugyanugy láthatja és ugyanolyan hatással lehet rá szóval ez olyan szánalmas ez az egész cenzura.Ki kell basszák az elejére - mint itt is - hogy miket tartalmaz milyen korosztály és kész.Onnantol már a szülő felelőssége nem a készitőké....

Egy erotikus oldalon is hiába kérdezi meg az oldal hogy elmultál-e már 18 egy kiskoru is megérti a kiirt szöveget és akár véletlenül akár nem de az Igen-re nyom akkor onnantol már nem az oldal a felelős hanem esetleg a szülő akinek a gyereke megnéz ilyen oldalakat vagy barátnál szóval egy a lényeg:egy gyereket ma hiába védelmezünk vagy probáljuk meg ilyen olyan dolgokkal ráenni hogy nem ezt nem szabad, ne beszélj csunyán, nem nézhetsz pornót, ne füvezz a lényeg hogy előbb utobb ugyis mindenki szembesül a világunk valódi oldalával.

Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
330 levél
Válasz 11.01.22. 15:18 #24
RUSSIANBOY
Ezt gondolom még anno a PC DOME szerkesztője vagy a játékkal foglalkozó cikk iró adta dátumnak mondván: Majd egyszer megjelenik május 40ben....
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
11699 levél
Válasz 11.01.22. 15:17 #23
.:[Kain]:.
mert egy zene csak egy trailer alá kerülhet, ez a törvény. nem tudtad?
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
330 levél
Válasz 11.01.22. 15:15 #22
RUSSIANBOY
Inkább linkeljétek be a Youtube-os videot mert ha itt akarom megnézni mindig szaggat.szbszig:


Na ezt én se értettem soha mai napig pl a tv csatornákon is adnak egy 18+-os filmet és kivágnak belőle kemény jeleneteket meg a keményebb szavakat valami lazábbal helyettesitik.

Mondta a Nagy Fero a Fokusz riportjában is hogy az előadók számiat se kellene kisipolni mivel ha valaki használ benne valami kemény trágár szót az attól hiteles.

Ugyhogy ezt filmeknél is megcsinálják de nemtudom miért.Azzal hogy kirakják a 18as karikát és pl nem napközben adják hanem késő este ez igy jogos.De nem értem miért kell kivágni cenzurázni kisipolni jeleneteket szövegeket mikor onnantól már a szülőn múlik otthon hogy engedi-e a csemetéjének megnézni azt a filmet ami lehet hogy még nem neki való.

Ugyhogy én általában baromira fel szoktam sajnos huzni magam mikor nézek egy filmet és azt veszem észre hogy hott innen hiányzott egy jelenet vagy enyhébb káromkodó szöveget használtak helyette.Emiatt általában készitenek uj szinkront is némely filmhez.

Pl azt se értem mivel a ...Klub csatornán nem egyszer adták már a Stallone "A Pusztitó" cimű filmjét.Egyszer kivágták amint Wesley Snipes kivágja a börtönigazgató szemgolyóját és a tollhegyére rárakva kijut a bezárt létesitményből egyszer pedig nem vágták ki.Érdekes.

Általában még a filmeknél - ha az ember nem is látta még - a zene alapján is meg lehet itélni hogy honnan van kivágva valamilyen rész.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
200 levél
Válasz 11.01.22. 13:25 #21
EvolutioN
Sztem nem lesz se kikockázás, se kisípolás. Gondolom, h a Youtube miatt csinálták így a trailerben.
The Last of Us
3462 levél
Válasz 11.01.22. 13:14 #20
Sucee
OFF
Milyen idétlenül ugrálnak már abban a Crysis videóban
574 levél
Válasz 11.01.22. 10:24 #19
munszu
Ha minden igaz ez egy Prodigy szám, miért ne lehetne másban is?
Mind a 2 játék jó lesz.
7035 levél
Válasz 11.01.22. 05:43 #18
Aruns
Csak nem tényleg megérjük, hogy ki kell törölni az "ezeket várom" kategóriából?
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
32233 levél
Válasz 11.01.22. 03:15 #17
szbszig
Ha egyszer tényleg 18+, akkor miért kell kikockázni a nők fenekét(!) meg kisípolni a káromkodásokat benne?...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
914 levél
Válasz 11.01.22. 02:20 #16
EnforcerHUN
A zene egész jó csak a Crysis2 multi videójában is ugyanez a szám van
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
605 levél
Válasz 11.01.22. 01:35 #15
Zomil
Corvus5: Nem tévedtél valamelyik kiállitáson már felvették ezt a trailert kamerával és az már egy pár honapja fennt volt YT-n, csak most végre normális minöségbe is megkaptukAmugy jó ez a tavaszi szezon...2 totál agykikapcsolos játék DNF+Bulletstorm, mind a 2 elég nagy baromságnak tünik ahhoz, h kötelezö öket végigvinni
\,,,/O.O\,,,/
908 levél
Válasz 11.01.21. 21:02 #14
ShuleyvA
Ez kell!
200 levél
Válasz 11.01.21. 20:38 #13
EvolutioN
Ez nagyon hangulatos. Az előző rész idején még gyerek voltam. Kellemes emlékeim vannak a játékról. Ja és plusz 1 pont a zenéért a trailer-ben.
Egyébként mi ez a 2021. február 12. a megjelenésnél?
The Last of Us
151 levél
Válasz 11.01.21. 20:16 #12
Peca001
ez valami iszonyatosan óriásira sikerült
4178 levél
Válasz 11.01.21. 20:01 #11
U.R.H.
Invaders must die!
283 levél
Válasz 11.01.21. 20:01 #10
afro
ez valami brutálisan epik! nagyon várom!
afro
2011 levél
Válasz 11.01.21. 18:48 #9
Corvus5
ÖÖÖÖÖ stornó. Valamivel kavartam hirtelen.
160 levél
Válasz 11.01.21. 18:36 #8
Dilikutya
A Duke Nukemet aligha lehetne hihetőbbé tenni... Amúgy az idióta átvezető videók ellen sem lenne kifogásom, a lényeg hogy az alkotóknak mindig szét legyen gurulva a gyógyszere . Ezt a játékot többek közt az tette naggyá, hogy faszság az elejétől a végéig. Sajnos lehet hogy ebbe is fog belebukni. Akik ismerik az eredetit, egy részük felnőtt, abbahagyta a játékokat, másik részük viszont minden bizonnyal kipróbálja márcsak nosztalgiából is. Ellenben az új generációból sokan a a Duke Nukem 3D-t ki sem próbálták a grafika miatt, hisz milyen már az, hogy ott a Win7 meg a Geforce20000 a 10gb memóriával, és kockás a kép... Másrészt manapság a humor nem nagyon jellemző a játékokra, 1-2 kivételtől eltekintve, lehet hogy nincs rá igény. A játékmenetben meg nem hiszem, hogy túl sok forradalmi újítás lesz, ez egy igazi klasszikus alapokra épülő agykikapcsolós "eresztdelahajam" akció. És ez így van jól, erre van szükség, nem a sok fölös francra. A kurva nagy puskákat a teremtő nem a taktikázásra, fedezékből 1-2 lény kifingatására teremtette...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral.
2011 levél
Válasz 11.01.21. 18:35 #7
Corvus5
Ezt a trailert már hónapokkal ezelőtt láttam, de ettől függetlenül ütős.
4211 levél
Válasz 11.01.21. 17:49 #6
Madrac
Hmmm Let's Rock! Ezzel a trailerrel eloreugrott egy nagyot a vart jatekok listajan.
Quoth the raven, `Nevermore.'
11699 levél
Válasz 11.01.21. 17:32 #5
.:[Kain]:.
1. nem a gyomrát üti, hanem a lágyékát ("Right in the jewels" )
2. már miért kockáznák ki? ecsém!
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
11699 levél
Válasz 11.01.21. 17:30 #4
.:[Kain]:.
osztom.

amúgy prodigy FTW!!!
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
8933 levél
Válasz 11.01.21. 17:16 #3
goodboy007
Hát 12 vagy sem, ez az utóbbi évek leghangulatosabb trailere.

Ha főleg ilyen ingame részekből állnak majd a scriptek (pl.: mikor letöri a malac agyarát vagy szétüti a szörny gyomrát), az szerintem sokkal hihetőbbé, élvezetesebbé teszi a játékot, mint egy-egy átvezető jelenet.

Viszont azt remélem, hogy a játékban nem lesznek kikockázva a csúnya részek, mert az igen nevetségesen festene, pláne, hogy rengeteg más játékban lehet látni csupasz női melleket, ne pont itt akarják kitakarni.

Heil to the king baby!
In god we trust, all others we track!
101 levél
Válasz 11.01.21. 17:06 #2
Neil
Akkor hiszem el hogy megjelenik ha már tényleg megjelent
A BULLET SOUNDS THE SAME IN ANY LANGUAGE
1614 levél
Válasz 11.01.21. 16:42 #1
rootshaper
zsenialis!!!!! XDDDDDD
fossáröhögtem magam a trailer alatt. ha ez ilyen ütős lesz, asszem elégedettek lehetünk.

"after twelve fucking years, it should be!"
766 levél
Válasz 11.01.21. 16:42
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Duke Nukem Forever - májusban, trailer (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.