Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spider-Man: Edge of time bejelentés

A Beenox újabb pókemberes címen dolgozik.

2011.04.01. 15:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Activision és a Beenox közösen jelentették be, hogy újabb pókemberes játékon dolgoznak, ám ez az előzetes találgatásokkal ellentétben nem a Shattered Dimensions második része, hanem a Spider-Man: Edge of time.
A hálószövő legújabb játékadaptációja azonban számos tekintetben merít a sikeres előd erősségeiből, így ezúttal is több idősíkon zajlanak majd az események. Két pókember-univerzum kerül a játékba, az egyik a legismertebb, a Csodálatos Pókember világa, míg a másik a Spider-Man 2099.
A fejlesztő Beenox elárulta, hogy nagyon odafigyelnek majd a történetvezetésre, így minden cselekedetünk, amit az egyik világban végrehajtunk, közvetlen hatással lesz a másik világ történéseire is.
A játék történetének megírásában a Spider-Man 2099 írója, Peter David is közreműködik, így arra nagy valószínűséggel nem lesz panasz.
„Mi itt a Beenoxnál folyamatosan figyelemmel követjük a rajongóink kívánságait, és igyekszünk mindig új megoldásokat találni, melyekkel tovább emelhetjük a játékélményt.” – nyilatkozta Dee Brown, a Beenox feje – „A Spider-Man: Edge of time esetében szeretnénk teljesen egyedi élményt nyújtani, ezért is dolgozunk együtt Peter Daviddel a játék történetén, és ezt az élményt fokozza az is, ahogy a játékban az idő folyamatosan ellenünk dolgozik, Pókember végzete pedig a döntéseinken múlik majd.”
A Spider-Man: Edge of time először a hamarosan induló Wondercon 2011-en mutatkozik be, és a tervek szerint ez év őszén kerülhet a boltokba. ■

Spider-Man: Edge of Time
A legutóbbi Spider-Man: Edge of Time cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Sucee
Sucee 2011.04.01. 16:08
Shattered Dimensions jó volt, remélem jön ez is PC-re.
további hírek

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.