Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Airline Tycoon 2 bejelentés

A Kalypso Media fejleszti a légitársaság menedzser játék második részét.

2011.04.09. 16:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kalypso Media bejelentette, hogy már készül a légitársaság menedzser játékuk második része, az Airline Tycoon 2.
A folytatásban a játékosoknak lehetőségük lesz egy modern légitársaság elnöki székébe ülni, és felfejleszteni azt egy igazi világvállalattá. A világ számos repülőtere várja majd, hogy felfedezzük, de közben külön figyelmet kell szentelnünk a versenytársaknak is, mert ők sosem pihennek, feltett szándékuk, hogy monopol helyzetbe kerüljenek a piacon, és céljuk elérése érdekében minden piszkos trükköt bevetnek majd.
A fejlesztők ígérete szerint a játék saját editora segítségével megalkothatjuk majd saját flottánkat, számos géptípust üzemeltethetünk a teherszállítótól a luxusrepülőkig, körbejárhatjuk repülőterünk minden helyiségét, ahol utasításokat adhatunk az alkalmazottaknak, vagy épp találkozhatunk a VIP-utasokkal a váróban. A játék elején választhatunk egy avatárt magunknak, ami egyedi erősségekkel és gyengeségekkel rendelkeznek majd. Miközben azon igyekszünk, hogy minél előbb felvirágoztassuk légitársaságunkat, különböző események történnek a világban. Kaphatunk felkérést magától a pápától egy magánútra, zavargások törnek ki, vagy épp vulkáni hamufelhő lepi el Európa egét. Ha az ilyen eseményekre időben és jól reagálunk, vállalkozásunk komoly profitra tehet szert.
Az Airline Tycoon megjelenése még idén várható. ■

előző
következő
Airline Tycoon 2 bejelentés
Airline Tycoon 2 bejelentésAirline Tycoon 2 bejelentésAirline Tycoon 2 bejelentésAirline Tycoon 2 bejelentésAirline Tycoon 2 bejelentés
Airline Tycoon 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Airline Tycoon 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló