Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Carmageddon: Reincarnation

Carmageddon: Reincarnation - feltámad hamvaiból!

A Stainless újra Carmageddont fejleszt!

2011.06.01. 15:50 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Lejárt a számláló a megújult Carmageddon honlapon és ahogy azt várhattuk, egy remek hír érkezett: megújul a Carmageddon! Minden idők legvéresebb és egyik legvitatottabb játéka végre feltámad. A játék eddig úgy fest, hogy 2012-ben fog valamikor megjelenni és a Stainless jelenleg egy fejlesztői partnert keres, hogy mielőbb a boltokba juttathassa a várva várt folytatást.
Nail Barnden, a Stainless Games egyik alapítója úgy nyilatkozott, hogy a játékban megmarad az első és második részt átlengő fekete humor és a komikusan ábrázolt erőszak is. Reméljük, nem kurtítják majd meg a játék ezen részét a mániákus erőszakellenes kereszteslovagok (igen, Jack Thomsonra és csapatára is gondolok).
Arról azonban még nem sok információ kering a neten, hogy vajon milyen platformokra érkezhet meg a játék, de reménykedjünk, hogy az eddig színtisztán PC-s cím nem marad ki a jövő évi PC-s megjelenési listáról. Olyan hírek viszont terjengnek, hogy lehetséges, hogy XBLA rendszeren keresztül is terjesztésre kerül majd a játék. ■

Carmageddon: Reincarnation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Carmageddon: Reincarnation

hozzászólások (6)

Aryx
Aryx 2011.06.01. 22:56
Rendben, most már elhiszem, hogy ebből még lehet valami (már ha sikeresen találnak "társfejlesztőket"). A honlap szűkszavú, de nagyon fasza, az, hogy úgy hallgatnak a 3. részről, mintha el se készült volna, közben az 1-2-őt nagyban nyomatják, nagyon azt jelzi, hogy visszakanyarodnak a gyökerekhez.

Végül is semmi gond, csak legyen végre valami jó retro-játék. Hagyják meg/fejlesszék tovább a fizikát és tápolják fel az AI-t - Die Annát meg követeljük vissza! Ha már róla is, és a Hawk-ról is esik néhány utalás az oldalon, ez a minimum; ha nem is választható karakterként, de ellenfélként nagyon állat lenne az idegbeteg kiscsaj. :)
szbszig
szbszig 2011.06.02. 02:34
Az eredeti Carmageddon készítői nyilván azért mentek rá a vérre és a gyalogosgázolásokra ennyire, mert így akarták még jobban felhívni a termékre a figyelmet. Ma már azt mondom, hogy talán kicsit túl is lőttek a célon, mert az emberekben leginkább ez a momentum, a brutalitás meg a miatta kibontakozó társadalmi vita maradt meg az egészből. Pedig maga a játék sem volt ám rossz, sőt mondhatni egészen kiváló és ötletes autóversenyt hoztak össze.
david139
david139 2011.06.02. 03:28
Várom:) Általános iskola alsó tagozat óta nem játszottam vele:(
Amúgy érdekes, hogy nem lettem sorozatgyilkos.
Madrac
Madrac 2011.06.02. 04:06
Meg nem kestel el vele. ;)
rootshaper
rootshaper 2011.06.02. 07:59
én már tizenpár évesen is a komédiát láttam a brutalitásában, nem pedig a figyelemfelkeltést. a Carmageddon attól volt az, ami. és ezért lett szar a harmadik rész, ezért csinálnak úgy, mintha az nem is lenne.
reméljük nem úgy fogják fel a dolgokat, ahogy akkor, és remáljük visszahozzák azt a hangulatot, ahogy illik. :)
ajánlott olvasnivaló