Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Daniel Craig: szociopaták laknak az interneten!

Hamarosan a mozikba érkezik a Cowboyok és űrlények.

2011.08.03. 09:53 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Soha nem iratkozna fel a Facebookra Daniel Craig, és twitterezni sem akar. – Mi értelme lenne? – teszi fel a szónoki kérdést a vakítóan kék szemű sztár.
– „Fölkeltem és ettem egy tojást.” Ilyen bejegyzések vannak. Minek? Ha valakivel beszélni akarok valamiről, felhívom, elmegyünk egy kocsmába, iszunk egy sört, és elmondom, mi bajom. Ehhez nem kell sehová feliratkozni. Hamarosan kettéválik az emberiség: az egyik fele folyton ott lóg majd a közösségi hálón, a másik fele pedig magasról tesz az egészre. Vagy ez már be is következett?
Craig azt is elárulta, hogy néha rákeres a nevére a Google-ban, de azonnal elzárja a gépet, amint valami rosszat olvas magáról. – Ez borzasztóbb, mint a crack. Ennyi gyűlölettel sehol nem lehet találkozni – mintha az internet a szociopaták gyülekezőhelye lenne, akik alig várják, hogy valami perverz dolgot írhassanak. Daniel Craiget legújabb filmjében, a Cowboyok és űrlényekben titokzatos revolverhősként láthatjuk viszont, aki tudja, hogyan kell visszaverni a földönkívüliek invázióját.
(Cowboys & Aliens – hazai bemutató: 2011. augusztus 25.) ■

Forrás: UIP

hozzászólások (3)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.08.04. 10:32
hát ha én is macsó, jól fizetett angol színész lennék, én is telibeszarnám a facebookot :D
Lacko
Lacko 2011.08.04. 13:14
Ha ilyen hangvételben ironizálsz, akkor te is egy szocipata vagy.... :D
Hofi
Hofi 2011.08.04. 14:56
„Fölkeltem és ettem egy tojást.” Ebben tökéletesen igaza van. Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Én is rajta vagyok, de csak azt írom ki ami nem személyes dolog. A magánügy nem tartozik senkire. Elsősorban a nyereményjátékok miatt regeltem.
ajánlott olvasnivaló