Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Duke Nukem Forever - tapasz elérhető

Sok fontos javítást is tartalmaz a már letölthető patch.

2011.08.03. 11:09 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Megérkezett a nemrégiben bejelentett PC patch a hányattatott sorsú Duke Nukem Forever-hez, és sok olyan fícsörrel is rendelkezik, melyekre a játékosok nagy igényeket formáltak. A patch automatikusan telepítésre kerül, amint a Steam-en keresztül elindítjuk a játékot, de most lássuk, mik azok a fontos javítások, melyek miatt érdemes telepíteni a javítást!
Az első és a legfontosabb, hogy mostantól négy fegyvert birtokolhatunk egyszerre a single player kampányban. Reméljük, ezzel nem késtek el túlságosan és lesz még, akinek lesz kedve ezért újra végigtolni a szőke szuperember kalandjait. De fontos még az is, hogy sok textúrát nagyobb felbontásúra cseréltek, melynek hatására a halovány összkép is javulhat némileg. Multiplayerben mostantól lehetőségünk van kedvencek közé helyezni szervereket, beindult egy VAC anti-csaló rendszer is, és a dedikált szervereken is finomítottak. Ezen kívül még a FOV (Field of View) is állítható, a VOIP kapott egy push-to-talk funkciót, és a Steam.exe már nem zabálja le az egész CPU-t. A részletes changelist természetesen megtekinthető a patch telepítése után. ■

Duke Nukem Forever
A legutóbbi Duke Nukem Forever cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.