25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Starcraft 2 demo helyett Starter Edition

Lecserélte a Blizzard a stratégiai játékuk demóját.

Írta: rootshaper 8 hozzászólás

A Blizzard változtatott a Starcraft 2 kipróbálható verzióján is, ahhoz hasonlóan, ahogy a World of Warcraft próbaverzióját is kicsit megreformálta. A játék a demóban megszokott három küldetés helyett immár négyet tartalmaz, és a Starter Edition még ezen felül az első két challenge-hez is hozzáférést biztosít a játékosok számára.
Egész pontosan az a bizonyos négy küldetés a Mar Sara küldetéseket tartalmazza 1-3-ig, valamint kibővült azzal, hogy választhatunk Tychus és Dr. Hansen első küldetése között. Ahogyan a demóban is, a játékosok skirmish módban itt is csak a Terran fajt használhatják, azonban most először online is kipróbálhatják magukat, egy folyamatosan változó pályakészlet keretein belül. Ez a mostani csomag a következő térképeket tartalmazza: Xel’Naga Caverns, Shattered Temple, Discord IV, és High Orbit.
További változás még az is, hogy mostantól kell egy Battle.net account és állandó internet kapcsolat is a próbaverzió használatához, azonban ez azzal a hatalmas előnnyel is jár, hogy minden érdem, amit a Starter Edition használatával szerzünk, online, a Battle.net accountunkban mentődik el és így továbbvihető a teljes Starcraft 2: Wings of Liberty játékunkba, ha úgy döntünk, hogy upgrade-eljük a Starter Editiont.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

StarCraft II: Wings of Liberty

Platform:

Fejlesztő: Blizzard Entertainment

Kiadó: Activision Blizzard

Forgalmazó: BSC Kft.

Megjelenés: 2010. július 27.

Minimális rendszerigény: Pentium 4/Athlon 2,6 GHz, 1 GB RAM (Vista/Win 7 1,5 GB), DVD-ROM, 12 GB HDD, GeForce 6600 GT/Radeon 9800PRO vagy jobb videokártya, internet kapcsolat

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Kanduhrka
Kanduhrka [9380]
Nálam nincs mással gond. A hiba a Blizzard Downloaderben van.
Dark Archon
Dark Archon [11473]
Kipróbáltam, elég jól sikerült, de 1/3-ad játék továbbra sem ér meg 60€-t, főleg, hogy csak a kampány érdekel. Nekem simán lejött amúgy, viszonylag gyorsan, a hiba az ön készülékében van.
Kanduhrka
Kanduhrka [9380]
Nekem se engedi letölteni.
Kanduhrka
Kanduhrka [9380]
Nekem se engedi letölteni.
csuroach
csuroach [4262]
Nekem bejött :) valahogy nagyon le tud kötni ez a, derítek megnézem mit gyárt az ellenfél és az ellen próbálok valamit gyártani, közben figyelni mindenre, megkeresni a gyenge pontot, hol érdemes támadni lehet e terjeszkedni, figyelni az egész mapot...stb... W3al rengeteget játszottam, de az valahogy nem tűnt ennyire összetettnek.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (8 db)