Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Starcraft 2 demo helyett Starter Edition

Lecserélte a Blizzard a stratégiai játékuk demóját.

2011.08.04. 15:20 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Blizzard változtatott a Starcraft 2 kipróbálható verzióján is, ahhoz hasonlóan, ahogy a World of Warcraft próbaverzióját is kicsit megreformálta. A játék a demóban megszokott három küldetés helyett immár négyet tartalmaz, és a Starter Edition még ezen felül az első két challenge-hez is hozzáférést biztosít a játékosok számára.
Egész pontosan az a bizonyos négy küldetés a Mar Sara küldetéseket tartalmazza 1-3-ig, valamint kibővült azzal, hogy választhatunk Tychus és Dr. Hansen első küldetése között. Ahogyan a demóban is, a játékosok skirmish módban itt is csak a Terran fajt használhatják, azonban most először online is kipróbálhatják magukat, egy folyamatosan változó pályakészlet keretein belül. Ez a mostani csomag a következő térképeket tartalmazza: Xel’Naga Caverns, Shattered Temple, Discord IV, és High Orbit.
További változás még az is, hogy mostantól kell egy Battle.net account és állandó internet kapcsolat is a próbaverzió használatához, azonban ez azzal a hatalmas előnnyel is jár, hogy minden érdem, amit a Starter Edition használatával szerzünk, online, a Battle.net accountunkban mentődik el és így továbbvihető a teljes Starcraft 2: Wings of Liberty játékunkba, ha úgy döntünk, hogy upgrade-eljük a Starter Editiont. ■

StarCraft II: Wings of Liberty
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
StarCraft II: Wings of Liberty

hozzászólások (7)

csuroach
csuroach 2011.08.07. 19:59
Nekem bejött :) valahogy nagyon le tud kötni ez a, derítek megnézem mit gyárt az ellenfél és az ellen próbálok valamit gyártani, közben figyelni mindenre, megkeresni a gyenge pontot, hol érdemes támadni lehet e terjeszkedni, figyelni az egész mapot...stb... W3al rengeteget játszottam, de az valahogy nem tűnt ennyire összetettnek.
Kanduhrka
Kanduhrka 2011.08.07. 20:12
Nekem se engedi letölteni.
Kanduhrka
Kanduhrka 2011.08.07. 20:12
Nekem se engedi letölteni.
Dark Archon
Dark Archon 2011.08.09. 10:58
Kipróbáltam, elég jól sikerült, de 1/3-ad játék továbbra sem ér meg 60€-t, főleg, hogy csak a kampány érdekel. Nekem simán lejött amúgy, viszonylag gyorsan, a hiba az ön készülékében van.
Kanduhrka
Kanduhrka 2011.08.09. 11:01
Nálam nincs mással gond. A hiba a Blizzard Downloaderben van.
ajánlott olvasnivaló