Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots bejelentés

Az új akciójáték leghamarabb 2013-ban jelenhet meg.

2011.11.04. 20:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft végre hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots, mely a népszerű sorozat legújabb része lesz, de csak valamikor 2013-ban jelenhet meg. PC mellett PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készül, és a Ubisoft Montreal fejleszti a Ubisoft Toronto és a Red Storm közreműködésével. A Patriots történetében ismét a Rainbow csapat játssza a főszerepet, akiknek ezúttal egy minden eddiginél veszélyesebb ellenféllel kell felvennie a küzdelmet. A terrorszervezetet True Patriotsnak hívják és rendkívül jól képzett, ízig-vérig amerikai katonákból áll, akiknek célja, hogy térdre kényszerítsék a kormányt, mert az szerintük csupa korrupt politikusból áll. Ehhez pedig bevetnek mindent, amit manapság a terrorszervezetek be szoktak vetni. A játék remek egyjátékos kampányt kínál, melyben sokszor kell majd morális kérdésekben döntenünk, és ezen döntéseink komoly hatással lesznek megítélésünkre és persze az események alakulására.
"A terrorizmus is fejlődött, ahogy a Rainbow Six is. A Tom Clancy's Rainbow Six: Patriotsban a már jól ismert csapatmunka, taktika, és realizmus keveredik az újfajta narratív történetvezetéssel. A korábban még nem tapasztalt mélységű moralitás teszi a játékot igazán feszültté és magával ragadóvá." - nyilatkozta David Sears, kreatív igazgató.
A többjátékos részről egyelőre keveset tudni, ami biztos, hogy több pontot kapunk, ha összedolgozunk csapattársainkkal, és jól használjuk a játék beépített kommunikációs és taktikai funkcióját. ■

Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots (TÖRÖLVE)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots (TÖRÖLVE)

hozzászólások (1)

Lacko
Lacko 2011.11.06. 19:42
Az eleje szar volt, de az ami aztán jött az tetszett. Mondjuk nekem ezek már túl hülyeségnek tűnnek, hogy átlátni az autón... De ha tényleg ilyenekben kell dönteni, hogy ledobjuk-e a fickót a hídról vagy megpróbáljuk megmenteni, az akkor NAGYON jó lesz.
ajánlott olvasnivaló