25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Max Payne 3 - bemutatkozik a Mini 30 géppuska

Rövid videó érkezett a májusban megjelenő játékról.

Írta: GeryG 14 hozzászólás

A Rockstar újabb trailert tett közzé a világhálón a készülő Max Payne 3-hoz. A bő fél perces szösszenetben Max egyik jó barátját, a Mini 30 géppuskát mutatják be, mely mind távolra, mind közelre hatásos fegyver, valamint jó szolgálatot tehet a kézitusa során is. A játék konzolokra már május 15-től elérhető lesz (Európában 18-tól), míg PC-re a szokásoknak megfelelően várnunk kell rá, egészen június 1-ig.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Max Payne 3

Platform:

Fejlesztő: Rockstar Vancouver

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2012. május 18. PS3, X360
2012. június 1. PC

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

JimmyJoe
JimmyJoe [21]
A 30-as egy kalasnyikov-lőszerrel üzemelő Ruger Mini 14-es karabély.
GeryG
GeryG [2289]
Semmi sértődés nincs, csak nekem abszolút nem létkérdés, hogy meg tudjak különböztetni egy géppuskát a puskától. :) Vannak, akik betéve tudják minden fegyver pontos felépítését, én csak egyszerű játékos vagyok, aki szereti megosztani a többiekkel az újdonságokat, híreket.

Mindenhez nem értek (ahogy senki más sem), fegyverekben pont nem vagyok jó, másban viszont igen. Nekem ennyi elég a lelki békémhez. :)
Lacko
Lacko [11510]
Fel a fejjel! Múltkor én is azt írtam egy hírben egy puskára, hogy anti-material, pedig valójában anti-materiel. És még röhögtem is, hogy hülye amcsik szerint a romboló puska az antianyag puska. Na kaptam is a hsz-ekben. :) De legalább okosabb lettem.
Meg azért a puskát még meg tudom különböztetni a géppuskától, de pl a golyószórót már kevésbé, mert az kinézetre is olyan, mint egy géppuska. Szóval ha ilyenben kijavítanak a hsz-ekben, akkor tanulni kell belőle, oszt jónapot. :D
Ráadásul én minden ilyen hírnek örülök itt a Dome-on ami nem RPG és látványos videó van hozzá, úgyhogy kösz!
GeryG
GeryG [2289]
Nope, csupán az elnevezést nem a videó szövegéből vagy címéből vettem, hanem megnéztem a videót, és írtam, amit láttam. Vagy amit látni véltem, én műveletlen tuskó, aki nem ért a fegyverekhez... :)

A címből csak a Mini 30-t vettem.
Madrac
Madrac [4263]
Amugy a videoban is az szerepel hogy Rifle, szoval angolbol is felmentesed volt. ;)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (14 db)