Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls V: Skyrim - PC-re is megjelent a Hearthfire DLC

Az új tartalom által egy kis Simset csempésztek a fejlesztők a játékba, felépíthetjük saját otthonunkat, sőt még gyereket is nevelhetünk.

2012.10.06. 10:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Aki már végigjátszotta a The Elder Scrolls V: Skyrimet és már nagyon unja, hogy zombikat, útonállókat és sárkányokat gyilkoljon üres perceiben, annak most örömteli hírrel szolgált a Bethesda Softworks. Mától PC-re is elérhető a játék új DLC-je, a Hearthfire. A játékmenet már eddig is rengeteg plusz időtöltési lehetőséggel kecsegtetett, melyet most egy egészen érdekes újítással bővítettek ki a fejlesztők.
A játékban eddig is lehetett a legtöbb városban saját otthonunk, ám ezeket maximum berendezni tudtuk a különböző helyiségek bútorainak megvásárlásával. Ez most megváltozik, helyébe pedig egy meglepően részletes házépítési mód kerül: első lépésként telket kell vásárolnunk, ahol majd álmaink otthona áll. Ezt követően a megfelelő nyersanyagok birtokában el kell készítenünk a ház alapanyagait, majd jöhet a helyiségek egymás mellé illesztése. E területen is rengeteg opciónk lesz, hisz a hétköznapi helyiségektől (konyha, háló stb.) kezdve a trófeatermen keresztül egészen a konyhakertig bármit berendezhetünk. Ehhez minden helyiségnek megtalálhatóak a maga speciális bútorai is. Ha a ház már áll, az udvart is kedvünkre alakíthatjuk, termeszthetünk növényeket, tarthatunk állatokat, de akár egy tóparton saját stégünk is lehet. A tehetősebb harcosok saját dalnokot is fizethetnek, akik a vacsora mellett dalba öntik leghősiesebb tetteinket.
Mindez nem elég? Hiába a nagy ház, mégis üresnek és magányosnak tűnik? Semmi gond, fogadj örökbe egy gyereket és neveld fel! Bizony, a Skyrimben mostantól saját családot alapíthatunk, és komoly figyelmet kell fordítanunk rakoncátlan gyermekeink felnevelésére, nehogy végül semmirekellő útonállókként végezzék. Családunkat esetenként meg is kell majd védenünk, ilyenkor jön majd jól a kalandjaink során szerzett harci tapasztalat.
Érdekes ötlet a Bethesdától, mely jelentősen megváltoztatja a játékmenetet és bizonyára sok Sims-rajongót fog átcsábítani ehhez a játékhoz. A Hearthfire DLC már letölthető a Steamről. ■

The Elder Scrolls V: Skyrim
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Elder Scrolls V: Skyrim

hozzászólások (5)

gregmerch
gregmerch 2012.10.06. 12:53
A hír tök jó, csak éppen kis hazánkban elérhetetlen a játék letöltős verziója. Dobozos meg nincs ebből a DLC-ből (az előzőből is még csak most lesz.)
Gump
Gump 2012.10.06. 13:26
Most éppen a Dawnguard sem elérhető Steamen...
Kíváncsi vagyok, hogy mi történik, ha valaki megveszi pl. a CDG-ban a kódot 6e forintért és aktiválni/telepíteni akarja.
gregmerch
gregmerch 2012.10.06. 16:58
Soha nem is volt elerheto Steamen Magyarorszagon semmilyen tartalom a Skyrimhez a HD texture packot kiveve. Ha megveszed dobozosan, akkor tudod aktivalni. A Dawnguard a heten fog megjelenni itthon Pc-re.
Gump
Gump 2012.10.08. 09:09
Akkor hülyén veszi/nem veszi a területi beállításaimat a melóhelyen a store.steampowered.com, mert ott bejön a skyrim alap és a dawnguard is, de valóban, otthon steam alól már jön a szöveg, hogy nem elérhető a tartalom.
Raikku
Raikku 2012.10.08. 17:24
És a Heartfire mikor jelenik meg?
ajánlott olvasnivaló