Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Outlast - túlélő horror játék készül

Az újonnan alapított független játékfejlesztő-stúdió, a Red Barrels célkitűzése, hogy felejthetetlen játékokat készítsen. Az első ilyen a jövőre érkező Outlast lesz.

2012.10.18. 11:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Prince of Persia: Sands of Time, Assassin's Creed, Far Cry 3, Splinter Cell: Conviction. Többek közt ezeken a játékokon dolgoztak korábban azok a fejlesztők, akik megalapították a Red Barrels független stúdiót. A csapat kifejezetten egyszemélyes kampánnyal rendelkező játékokra kíván szakosodni, és nem titkolt céljuk, hogy a jövőben csupa felejthetetlen alkotással kényeztessék el a videojátékos társadalmat.
Az első ilyen próbálkozásuk a most bejelentett Outlast lesz, mely a manapság oly népszerű zombis témát lovagolja meg. Stílusát tekintve túlélő horrornak nevezhetnénk, melyet a bejelentés mellé bemutatott első trailer is megerősít. A jelek szerint végre olyan zombis játék készül, melyben futnunk kell az életünkért, és nem lelőni minden szembe jövő élőholtat. A környezet is egész meggyőzőre sikerült, az elhagyatott kórház (vagy bolondok háza?) bár lerágott csont, mégis remekül illik a felvázolt koncepcióhoz. A traileren kívül egyelőre semmit nem lehet tudni a játékról, reméljük, ez a közeljövőben változni fog. Megjelenés kapcsán 2013 nyarát jelölték meg a készítők, PC-re Steamen keresztül lesz beszerezhető. ■

Outlast
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Outlast

hozzászólások (3)

VeteranHUNTurul
VeteranHUNTurul 2012.10.18. 11:42
Elég jónak néz ki, szeretem az effajta játékokat. Viszont a hivatalos sajtóközleményben nem szerepel, hogy az ellenfelek zombik lennének, inkább őrültek, akiken kísérletet végeztek. A press kit csomagban található pdf-ben az áll, hogy az ellenfelek nem átlagos szörnyek lesznek, hanem emberek, saját, gyakran tébolyodott célokkal. A játék a Mount Massive Asylumban fog játszódni, vagyis a helyszín egy elmegyógyintézet lesz. A főhős egy Miles Upshur nevű újságíró, aki az elmegyógyintézetben rejlő sötét titkokra akar fényt deríteni. A létesítményt a Murkoff Corporation kutató cég nyitja meg újra, akik minden bizonnyal valamiféle kísérletet végeznek a mentálisan sérült embereken, akik az életünket akarják.
GeryG
GeryG 2012.10.18. 11:52
Wow... többet tudsz, mint a külföld site-ok! :D Köszi a bővítést! :)
VeteranHUNTurul
VeteranHUNTurul 2012.10.18. 12:13
Nincs mit, a fejlesztő csapat oldalán vannak ezek az infók.

A press kit-et innen le lehet tölteni, vannak benne képek, meg egy hangulatos kis PDF fájl.

Ez nagyon tetszik még, a srácok megadják a módját, hogy kedvet kapjon rá az ember:

"Or watch the complete, recently-uncovered footage of Miles' early minutes in Murkof Asylum by visiting [NOTICE: FOOTAGE DE-CLASSIFICATION PENDING, FINAL HEARING ON 10/31/12 AT 800 PST]"

31-én újabb videó jön ezek szerint, és amit már ebben a teaserben is látni lehetett, kamerázni is kellesz, ha már újságírók vagyunk. E tekintetben pedig úttörő lesz az Outlast, mert kézi kamerás túlélő-horror még nincs a piacon. :)
ajánlott olvasnivaló