25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nyereményjáték gamer ajándékcsomagokért

Többek közt a XCOM: Enemy Unknown, Spec Ops: The Line, Dishonored és Max Payne 3 játékokhoz kapcsolódó cuccok várnak olvasóinkra.

Írta: Dino 9 hozzászólás

Új nyereményjátékot indítottunk, amelyre a Cenega ajánlott fel sok-sok gamer relikviát. XCOM: Enemy Unknown, Spec Ops: The Line, Dishonored és Max Payne 3 ajándéktárgyak várnak most olvasóinkra. Négy csomagot állítottunk össze ezekből, pólókkal, poszterekkel, tollakkal, oldaltáskával és egy PS3-as Spec Ops: The Line játékkal. Ha szeretnél esélyt kapni az egyik csomag megnyerésére, válaszolj a nyereményjáték oldalunkon feltett kérdésekre, és válaszd ki, melyik pakk érdekel a négy közül. Pár napon belül pedig második esélyt is szerezhet mindenki. Ehhez mindenekelőtt fel kell iratkozni Facebook oldalunkra, majd a hét folyamán felkerülő felhívásban szereplő kérdésre válaszolni egy ottani hozzászólásban. A játék 2012. november 2-án 23:59-ig tart.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Nyereményjáték gamer ajándékcsomagokért
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

PanzerWolf
PanzerWolf [2139]
Nem kaptam emailt úgyhogy azt hiszem nem nyertem.Pedig ennek tök örültem volna.Facebookon meg nem találtam a másik kérdést.
GustyX
GustyX [7048]
Inkább választottam a 2 pólót, minthogy valakitől lenyúljam a játékot:). Pólót cserélhetünk! :D
Corvo
Corvo [5]
egyértelműen Dishonored póló :)
TheEdward39
TheEdward39 [1]
A négyes csomag pont beleillik a "Hanemnyeremmegdepisleszek" kategóriába :DDD
Lovi Tommy
Lovi Tommy [8084]
Én kétszer nyertem, egyszer dlc-kódot, máskor pedig facebookos NWN-játékhoz bónuszcuccot :D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (9 db)