Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Edzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect Training

Rubint Réka lett az edzőprogram hazai arca.

2012.11.13. 15:00 | szerző: Dino | kategória: Játék

Míg az otthoni edzéshez készült programok egyik fele a szórakoztatásra megy rá, mint például a pár napja megjelent Zumba Fitness Core, időről időre számos komolyabb alkotás is születik, amelyek kifejezetten virtuális otthoni személyi edzőt adnak nekünk. A Microsoft és a Nike többéves kooperációjának eredményeként került a boltokba nemrég a Nike+ Kinect Training, amely ez utóbbi kategóriába tartozik. Miután választottunk, hogy férfi vagy női trénert szeretnénk, egy 20-25 perces felmérést követően személyre szabott, négyhetes programot állít össze számunkra a program, amelyet aztán a választott napokon hajthatunk végre. Eközben különböző kihívások segítségével hasonlíthatjuk össze erőnlétünket a világ többi játékosával, valamint folyamatosan figyelhetjük fejlődésünket és az elégetett kalóriákat, akár mobiltelefonos alkalmazásban is. (A programról majd később, az edzésprogram vége után írunk részletesebb beszámolót.)
A mai sajtóbemutatón a Microsoft és a Nike képviselője mellett a játék magyarországi arcának felkért Rubint Réka beszélt a programról, majd több hostess mellett személyesen is bemutatta a Nike+ Kinect Traininget. Az eseményen készült fotóinkat alább lapozhatjátok végig. ■

előző
következő
Edzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect Training
Edzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect TrainingEdzés a szobában: megjelent a Nike+ Kinect Training
Nike+ Kinect Training
A legutóbbi Nike+ Kinect Training cikkek, hírek

hozzászólások (2)

GustyX
GustyX 2012.11.13. 17:36
Az ilyen táncos-fitnesses "játékok" tök jópofának tűnnek:). Komolyan, már csak ezek miatt is vennék egy Kinect/Wii-t, ha már ilyen lusta vagyok és ezek ennyire tetszenek. Olykor komolyan elgondolkodom egy Wii-n, ezért kérdést is intéznék a használóihoz: érdemes azt venni táncos/fitnesses programok miatt? Elsősorban azért venném, Mario, ez-az, amaz kevésbé érdekelne. Ráadásul ha jól gondolom, remekül lehet szórakozni a Wii-s címekkel társsal is.
Dino
Dino 2012.11.13. 22:16
GustyX: Ilyenekhez sokkal jobb a Kinect, mivel az a teljes testedet érzékeli, szemben a Wii-vel, ami csak annyit tud figyelni, hogy a kezedben lévő kontroller hol van (az EA Sports Active játéknál a Nunchuck részt a lábadra kellett rögzítened, az annyival talán több volt). Szóval a Kinect jóval pontosabb ilyenekhez (még úgy is, hogy az se nevezhető tökéletesnek).
további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.