Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Holnap nyit a PlayIT és a HoldfényCon - még pár akció

A hétvégén várják a Millenárisra a gamereket, cosplayereket és minden további érdeklődőt.

2012.11.23. 09:39 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Már csak egyet kell aludni és megkezdődik az idei őszi PlayIT, amely ezúttal is a HoldfényCon anime/manga rendezvénnyel együtt kerül megtartásra a Millenáris B épületében (Budapest II. ker. Kis Rókus u. 16-20.). Előadások, játékbemutatók és versenyek (játék és cosplay) várják a nagyérdeműt, valamint ahogy azt a hét során már híreinkben is olvashattátok, számos akció is lesz. Mostanra is jutott ebből bejelentés. A korábban meghirdetett leértékelésekhez hasonlóan az 576 kbyte standján vásárolható meg a Dishonored PC-re 5499 forintért, konzolra pedig 7499 Ft-ért. Emellett a PlayON standján is lesznek akciók: az Assassin's Creed III PS3-as és X360-as változatát 23% kezdvezménnyel lehet megvenni (normál verzió: 9990 Ft, Join or Die Edition: 13990 Ft, Freedom Edition: 19990 Ft), a PC-sek pedig a Ubisoft Exclusive játékok közül válogathatnak féláron.
Fontos információ, hogy az akciós játékokból mindkét napon ugyanakkora - és persze nem párdarabos, de korlátozott mennyiségű - árukészletet visznek ki a forgalmazók (kivétel ez alól a csak vasárnapra hirdetett Call of Duty: Black Ops II és Battlefield 3 akció), így ami esetleg szombaton elfogy, arra vasárnap még lehet pályázni.
A PlayITen mi is kint leszünk, és meglepetésekkel is készülünk, kisebb spontán nyereményjátékok formájában. Figyeljétek folyamatosan Facebook oldalunkat és iratkozzatok fel Twitterünkre is, egy-egy villámjátékot ott fogunk meghirdetni (például a kiírt jelszóval elsőként minket megtaláló olvasónk kap valami ajándékot). ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló