Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 - Mike Pondsmith mesél

A videojáték alapjául szolgáló klasszikus RPG atyja egy interjúban mesélt a játék elkészítését érintő indíttatásáról.

2013.01.19. 11:19 | GeryG | kategória: Játék

Az idei év egyik nagy dobása lehet a CD Projekt RED új sci-fi-RPG-je, a Cyberpunk 2077. A népszerű szerepjáték, a Cyberpunk univerzumában játszódó videojáték néhány nappal ezelőtt kapta meg első rövidke trailerét. Egyelőre csak nagyon keveset tudhatunk magáról a játékról, a most bemutatott legújabb videóból sem feltétlenül tudunk meg róla többet. Ennek ellenére érdemes megnézni, mert az eredeti játék szülőatyja, Mike Pondsmith mesél benne indíttatásairól.
"A Cyberpunk nem az emberiség megmentéséről szól, hanem saját magad megmentéséről." - mondja Pondsmith, aki a videojáték fejlesztéséből is alaposan kiveszi a részét. Erről a CD Projekt RED vezetője, Adam Badowski is elismerően nyilatkozott.
"Mike Pondsmith-szel együtt dolgozni hatalmas élmény az egész stúdió számára. A Cyberpunk 2077-en dolgozók közül sokan játszottak Pondsmith játékaival, így külön fontos számunkra az ő támogatása. Jó tudni, milyen inspirációi és meglátásai vannak ezzel a világgal kapcsolatban. A mi ismereteink a videojáték-fejlesztésről - hogy képesek vagyunk nyílt világokat alkotni - kombinálva Mike nézeteivel minden idők egyik legjobb futurisztikus RPG-jét eredményezheti."

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló