25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mobil

Magyarországon is megjelent a Nexus 4 okostelefon

Az egyik hazai szolgáltató kínálatába már bekerült az LG és a Google közös készüléke.

Írta: Dino 3 hozzászólás

Január 31-én jelent meg az egyik hazai szolgáltató okostelefon-kínálatában az LG és a Google együttműködéséből megszületett Nexus 4 készülék. A 4.2-es, azaz Jelly Bean verziójú Android rendszert elsőként futtató referenciatelefon hardvere egy négymagos processzorra, az 1,5 GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 Próra épül. A telefonon 4,7 hüvelykes (11,93 centis) képátlójú, Gorilla Glass 2 üveggel védett érintőképernyő található, 1280*768-as felbontással, 320 ppi-s pixelsűrűséggel. A hátlapon 8 Mpixeles, az előlapon pedig 1,3 megapixeles kamera található. Ehhez tartozó újdonság a Google Photo Sphere program, amelynek segítségével gömbpanoráma felvétel készíthető. A készülék 2100 mAh-s akkumulátora vezeték nélkül tölthető, és 15,3 órányi beszélgetési, valamint 390 órányi készenléti időt biztosít. A 2 GB RAM-mal felszerelt Nexus 4-ből hazánkban a 16 GB-os háttértárral ellátott modell került a boltokba.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Magyarországon is megjelent a Nexus 4 okostelefon
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

georgee
georgee [1990]
Igen, pofatlanul draga! Mondom kb 2,5 eve van meg a Desire ami elotte kb fel evvel jott ki es akkor 2 eves huseggel, de havi 6000-es(!) elofizetesi dijal es 1 ev tarifa huseggel vettem meg 30 ezerert! De egy eves huseggel is azt hiszem 55 korul volt. Pedig akkor ez a talo volt a legjobb az egymagos androidosok kozt. Ugyanilyen feltetelek mellett ennek nem szabadna most meg indulo arral se 60 folott lennie. Most meg 75-ert a 2 ev huseg es 2 ev tarifa mellett havi 16 ezret kernek. Vicc! Igy max 10 ezret lehetne elkerni erte de inkabb semmit a boltban vagy ha 75 es ugy ev tarifa huseg akkor max 5 ezres havi dijat amit meg le is beszelek.
Gerry
Gerry [8081]
132 ezer egy eves husegnyilatkozattal? Az korrekt. £279 (+10 fics postakoltseg) megvan, bar igazabol bosszankodok, hogy ezekben a honapokban nem mentem semmifele amerikai konferenciara, ti. az operancian tul meg atvaltva £223-bol kijon, ami az atvaltasi penzvesztest is esetlegesen hozzacsapva meg mindig lenyegesen kedvezobb mint a brit ar. Mondjuk a magyar kommentalhatatlan, de ha egyszer google store nincs...akkor aki picit is elelmesebb, megkeri valamely ismeroset, hogy vegyen neki.
georgee
georgee [1990]
HTC Desire -t erre mar lecserlnem! 2 eve megvan es ez lesz az utod persze ha mar olcsobb lesz ugy fel ev mulva.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)