Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Bulvár

Azok a bolondozó játékfejlesztők...

Április 1. alkalmából tegnap ismét tréfás hírek érkeztek a fejlesztőktől és kiadóktól.

2013.04.02. 09:01 | szerző: Dino | kategória: Bulvár

Húsvéthétfő mellett tegnap "ünnepelhettük" április elsejét is, amely alkalomból ezúttal is több játékfejlesztő és -kiadó gondolta úgy, hogy illene megtréfálnia rajongóit. Ezek közül gyűjtöttünk most össze párat. Elsőként álljon itt a Sherlock Holmes játékokat fejlesztő Frogwares új trailere, amely a Creepy Watson: The Return című horrorjátékot hivatott népszerűsíteni:

Aztán befutott a Paradox sajtóközleménye is, amelyből megtudhattuk, hogy készül az Europa Universalis: The Musical, amely a játékszéria sztoriját zenésíti meg. Egy közel nyolc perc hosszúságú "Hogyan készült" videót is megtekinthetünk róla:

A GoG.com is mókásra vette a hétfői napot, ők a RetroMator 4000 bejelentésével álltak elő. Ez egy ingyenes program, amely PC-s és Maces játékokat "retrósít". A 0.97a verzióból három játék screenshotjait tekinthetjük meg a hivatalos oldalon: a The Witcher 2: Assassins of Kings, az Alan Wake és a Dreamfall: The Longest Journey esik áldozatául a programnak. Az eredeti screenshot mellett megnézhetjük a '90-es évekbeli változatot, valamint a szöveges játékverziókat is. (Geraltot mutatja az alábbi kép is.)
Ha valaki belefutott még tegnap valami hasonló játékhírbe, a hozzászólásokban bátran ossza meg! ■

Kulcsszavak: április 1.

hozzászólások (4)

VeteranHUNTurul
VeteranHUNTurul 2013.04.02. 11:15
Tegnap feltűnt a Half-Life 4 a Steam adatbázisában, és csak Liunxon futott volna. :)
A Half-Life 2: Ep 3 előrendelhető a Steamen.
A Blizzard bejelentette a Blizzard Kidzz oktató játékokat a fiatalabb közönség számára.
Kiderült, hogy a Deus Ex: Human Defiance egy 8 bites program lesz.

A google is több fronton támadt tegnap a hülyeséggel, a google szimat bétát és a gmail bluet vetették be, és a Youtube is szüneteltetni akarta tevékenységét 2023-ig.
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.04.02. 11:35
Imádom a Blizz tréfáit, van benne kreativitás :D
Ez a Slender-Watson meg óriási :D
Geonosis
Geonosis 2013.04.02. 12:12
world of tanks meg a zombi mód :D
LordMatteo
LordMatteo 2013.04.02. 13:46
Mikor a WoTos hírt néztem, úgy jó egy percig nem is esett le a dolog, akkor még reggel volt. :D A google-t viszont facebookon sokan benézték ismerőseim közül, volt, aki már a petíciót kereste, hogy ne szűnjön meg, ő aláírja...
ajánlott olvasnivaló