Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Hétvégi programajánló: MondoCon 2013. tavasz

Április 6-7-én az anime- és mangarajongók mellett a gamereket, valamint a sci-fi és fantasy témák iránt érdeklődőket is várják a Hungexpón.

2013.04.02. 18:22 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Immáron ötödik éve, hogy a Mondo Magazin szervezésében megrendezésre kerül a tavaszi MondoCon. Az elmúlt évekhez hasonlóan a manga és anime iránt rajongók mellett a videojátékok, a sci-fi és a fantasy kedvelőit is várják a Hungexpo területére április 6-7-én. Előadások, versenyek, bemutatók, játékok és vásár fogadja a kilátogatókat a hétvégén. Az F épületben gamer programok lesznek, például Just Dance 4 és Naruto Storm 3 verseny (helyszíni nevezéssel), de itt lesz először kipróbálható hazánkban az Injustice: Gods Among Us is. A meghívásos StarCraft 2 bajnokság mellett a League of Legends 5v5 verseny döntője is élőben lesz követhető. Mindkét nap 10-20 óra között látogatható a MondoCon, a napijegy ára 2500 Ft, elővételben pedig 3800 forintos áron vásárolható kétnapos jegy is (például a rendezvény honlapján). A jegyárból 1000 ill. 2000 Ft levásárolható a kijelölt árusítóhelyen.
A hétvégén mi is kint leszünk a MondoConon, ahol egy érdekes lehetőséggel várjuk majd az oda látogatókat - erről holnap rántjuk le a leplet. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló