Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Divinity: Original Sin

A kitűzött cél dupláját teljesítheti a Divinity: Original Sin Kickstarter kampánya

Szűk egy nap múlva jár le az ígéretes szerepjáték Kickstarter kampánya, amely a kitűzött cél dupláját is teljesítheti. Ehhez mindössze 5000 dollárt kell már összedobni.

2013.04.25. 20:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A jelek szerint a rajongók nagyon ki vannak már éhezve egy klasszikusokat idéző szerepjátékra. Ilyen játéknak ígérkezik a Larian Studios által beharangozott Divinity: Original Sin is, amely további fejlesztéséhez a Kickstarteren kezdtek gyűjtésbe a srácok egy hónappal ezelőtt. A kampány kitűzött célja 400 000 dollár volt, amelyet már a félidőre össze is dobtak a rajongók. Ezt követően sem álltak le az adományozással, így sorra érték el a különféle bónusz tartalmakhoz szükséges összegeket. Szűk egy nap múlva lejár a kampány, amely jelenleg 795 000 dollár körül jár, így mindössze 5000 dollárra van az utolsó előtti, még reálisan elérhető bónusz tartalom feloldásától. A fejlesztők által kiírt célok közül a következőket érte el eddig a kampány:

  • nagyobb, részletesebb és összetettebb világ
  • saját terület a Shelter Plane At The End Of Time-on
  • új személyes jellemzők és adottságok karakterünk számára
  • Kirill Pokrovsky zenéje

A 800 000 dolláros határ elérésével saját háttértörténettel és célokkal rendelkező csatlósok kerülnének a játékba. Az egymilliós álomhatár, amelyet már biztosan nem ér el a játék, váltakozó nappalokat és éjszakákat, dinamikus időjárást, valamint az NPC-k teendőit és napi rutinját adta volna a játékhoz. ■

Divinity: Original Sin
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Divinity: Original Sin

hozzászólások (1)

Blade Runner
Blade Runner 2013.05.02. 18:08
Pár nappal a Kickstarter vége után április 29-én elérték az egymilliót is Paypal befizetésekkel. Így a játékban nappalok, meg éjszakák váltakozása, plusz időjárás is lesz, no meg az NPC-k is mászkálnak majd a dolguk után.
ajánlott olvasnivaló