Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Folytatást kaphat a Far Cry 3: Blood Dragon

Talán a készítők sem számítottak akkora sikerre, amekkorát a Far Cry 3 önálló kiegészítője aratott. Mind a kritikusok, mind a rajongók oda vannak érte, így felmerült egy folytatás ötlete.

2013.05.06. 21:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Meglepően nagyot szólt a Far Cry 3: Blood Dragon. A kritikusok és a rajongók is egyöntetűen kikiáltották az év eddigi legkellemesebb meglepetésének. Ekkora sikerre talán a készítők sem számítottak, ám ennek láttán máris felmerült egy esetleges folytatás ötlete. Erről Michael Biehn, a történet főszereplőjének szinkronja számolt be, akit a kreatív igazgató, Dean Evans hívott fel.
"Dean felhívott előző este, nagyon fel volt pörögve. Holnap jelenése lesz egy értekezleten, azt hiszem, az egészből önálló franchise-t akar csinálni. Folytatásban gondolkozik." - mesélt a színész a napokban lezajlott telefonbeszélgetésről. Az értekezlet valószínűleg az óta már le is zajlott, de az ott elhangzottakról egyelőre semmit sem lehet tudni. Mindenesetre biztatóak a jelek, talán idővel önálló sorozattá nőheti ki magát Rex Power Colt kissé elborult története. A mi beszámolónkat errefelé találjátok. ■

Far Cry 3: Blood Dragon
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 3: Blood Dragon

hozzászólások (2)

Brash
Brash 2013.05.06. 22:30
Imádom ezt a játékot igazán kellemes. Szétröhögtem rajta magamat állati.
Még többi ilyet !!
Dark Archon
Dark Archon 2013.05.07. 12:33
Engem az egész játék meglepetésként ért, de annál jobban szórakozom vele. Azért remélem, hogy a folytatásban már kevésbé lesz neon minden, mert bármennyire is jó a játék, a neontól és a sötétségtől egy idő után kifolyik a szemem.
ajánlott olvasnivaló