Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megérkezett a Steamre a The Incredible Adventures of Van Helsing

Finisbe ért a Neocore csapata, mostantól megvásárolható hack-and-slash játékuk PC-s változata. Launch trailert és pár új screenshotot is kaptunk belőle.

2013.05.23. 08:48 | szerző: Dino | kategória: Játék

Mindig is öröm hírt adni egy hazai fejlesztésről, főleg, ha egy-egy nagyobb projekt befejezéséről van szó. A NeocoreGames hosszú évekig kizárólag stratégiai játékokról volt híres (Lionheart: Kings' Crusade és a King Arthur sorozat), tavaly májusban azonban bejelentették, hogy egészen más stílusban is kipróbálják magukat, és a készülő The Incredible Adventures of Van Helsing egy hack-and-slash lesz. Azóta folyamatosan nyomon követtük a játék alakulását, a tavalyi gamescomon is alaposan kipróbáltuk, és most végre arról is hírt adhatunk, hogy befejeződött a fejlesztés, és a PC-s verzió mostantól megvásárolható a Steamen. A 10,99 eurós árból ráadásul az első héten 10% kedvezmény jár, így mindössze 9,89 euróért cserébe már lehet is tölteni az akció-RPG játékot. ■

előző
következő
Megérkezett a Steamre a The Incredible Adventures of Van Helsing
Megérkezett a Steamre a The Incredible Adventures of Van HelsingMegérkezett a Steamre a The Incredible Adventures of Van HelsingMegérkezett a Steamre a The Incredible Adventures of Van HelsingMegérkezett a Steamre a The Incredible Adventures of Van HelsingMegérkezett a Steamre a The Incredible Adventures of Van HelsingMegérkezett a Steamre a The Incredible Adventures of Van Helsing
The Incredible Adventures of Van Helsing
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Incredible Adventures of Van Helsing

hozzászólások (12)

stero
stero 2013.05.23. 14:43
Path of Exile nagyon jó, Sacred 1 istenkirály, Sacred 2 egy hulladék, játszhatatlan, Titan quest-ben ahogy írtad, egy idő után kiderül a karakteredről, hogy életképtelen és ennyi volt, torchlight 2 nagyon jó, kíváncsi vagyok milyen a Van Helsing.
Peace
Peace 2013.05.23. 14:48
Path of Exile-ról én is olvastam pár napja, mikor keresgéltem a diabló klónokat, de valamiért átsiklottam felette. Most elolvastam egy hosszabb beszámolót meg pár videót is meglestem, és ez baromi jól hangzik!!!!!
Van Helsing-nél nem tudom mire számítsak. Ez a csapdaépítgetős rész nem tudom mi, amit többször láthattam már a videókban, de eléggé félek tőle, nagyon nem tetszett.
GustyX
GustyX 2013.05.23. 14:59
Sun:+1

Bár az irányítás kezdetben szokatlan lesz, mivel lehet forgatni a kamerát és wasd-vel is mozogni. De utólag rájöttem, hogy ez jobb, nem fárasztja annyira az egeres kezet.

stero: mégis miért játszhatatlan és egy hulladék? Az akció dinamikáját leszámítva minden jobb, mint egy Diablo 3.

TQ-et nem értem, nekem semmi ilyen gondom sem volt. Sőt! Utólag már a hydrat is simán legyűrtem, minden gond, minimális sebződés nélkül. Meg ha rosszul osztottad le a pontokat, el kell menni egy mágus izéhez. Aztán ismét, ezúttal jól elosztod és mársi erősebb leszel.
stero
stero 2013.05.23. 16:04
A dinamikátlan, lassú, nyögvenyelős játékmenet miatt játszhatatlan a sacred 2.
Dark Archon
Dark Archon 2013.05.24. 13:43
Ránézésre egy Orcs Must Die (toronyvédős) + Diablo (hack&slash) + RPG keverék. Érdekes, majd valami nyári akciónál bezsákolom :)
ajánlott olvasnivaló