Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Watch_Dogs - miben tud többet a következő generáció?

A Ubisoft őszre várt akciójátéka a jelen és a következő generációs konzolokra is elkészül. Sokakban felmerült a kérdés: lesz-e különbség a két változat között? Igen, lesz.

2013.06.16. 19:12 | GeryG | kategória: Játék

November 22-én jelenik meg a Ubisoft következő nagy durranása, a Watch_Dogs, legalábbis PC mellett PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra. Ezeken túl elkészül PlayStation 4-re és Xbox One-ra is, ám még e két konzol nem rendelkezik pontos premierdátummal, így a rájuk megjelenő játékok sem. Mivel a következő konzolgeneráció óriási teljesítménytöbblettel bír a mostanihoz mérten, jogosan merült fel a kérdés a rajongókban, hogy lesz-e különbség a játék két generációra szánt kiadásai között. E kérdésre most Dominic Guay producer igyekezett választ adni.
"Természetesen lesznek bizonyos különbségek. Mind a grafika, mind a város dinamikája terén. Például a víz sokkal realisztikusabban viselkedik a következő generáción, ahogy hullámzik vagy megtörik, mikor motorcsónakkal haladunk. Az NPC-k is okosabbak lesznek, sokkal ésszerűbben viselkednek és reagálnak majd a játékosokra. És persze sokkal többen is lesznek az utcán. A hardver még mindig új számunkra, így érthető, hogy időbe telik, míg teljesen kiaknázzuk a benne rejlő erőt. Ami már most látszik, hogy a PS4 és az X-ONE közel azonos erőforrásokkal rendelkezik, ami jó nekünk, fejlesztőknek." - magyarázta Guay.
Hogy a PC-s változat melyik kiadáshoz áll majd közelebb, arról nem érkezett hír, ám a mai számítógépek teljesítményéből kiindulva reménykedhetünk benne, hogy a következő generációs konzolokra szánt változatot kapjuk kézhez PC-re is. ■

Watch_Dogs
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Watch_Dogs

hozzászólások (29)

GeryG
GeryG 2013.06.17. 14:51
Még egy szög a XONE koporsójába... :)
gregmerch
gregmerch 2013.06.17. 15:09
Köszi. Hittem én Neked eddig is, csak ugye az a bizonyos "halak úszóversenye" effektus közbeszólt...
-T0ng-
-T0ng- 2013.06.17. 16:42
Ahogy mondod GeryG ahogy mondod...és van egy érzésem, hogy nem ez lesz az utolsó. Tudom ez elfogultság most már, de én nem is értem ezek után miért is akarna bárki XONE-t...Na jó egyetlen egy indokot tudok: Quantum Break. De ezen kívül nem látok más okot.
GeryG
GeryG 2013.06.18. 06:42
Igen, eddig az az egyetlen igazi húzócíme a konzolnak. Ami Remedy, tehát a megjelenés után két évvel jön PC-re is... :D
-T0ng-
-T0ng- 2013.06.18. 07:32
Ami pedig azt jelenti, hogy XOne-t venni nevetséges:D Ha csak valaki nem a Halo 5-re vágyik...vagy egy újabb masszív tesztoszteronadagra a csak trancsírozásból álló Gears Of War-ból.

A Microsoft soha nem tudta, hogyan alkosson igazán mély tartalommal bíró exkluzív címeket. Lehet, hogy a Halo univerzumnak vagy a Gears Of War univerzumnak megvan a maga mitológiája már, de játék terén mindegyik csak egy lineáris shooter.

A Quantum Break viszont piszkálja a csőröm, de annyira ne hogy a Microsoft konzolján gondolkodja.
ajánlott olvasnivaló