Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

OZombie - American McGee új játéka a Kickstarteren

Az egyedi játékairól ismert fejlesztő ezúttal Óz történetét pakolta tele zombikkal. A projekthez a Kickstarteren kéri a rajongók áldását és hozzájárulását.

2013.06.25. 16:52 | GeryG | kategória: Játék

Még a Wolfenstein 3D tesztelőjeként kezdte a szakmát, majd olyan játékok fejlesztésében vett részt, mint a Doom, Doom II, Quake, Quake II, vagy a Hexen. Ezt követően belekezdett saját játékainak fejlesztésébe, amelyekre mind ugyanaz volt jellemző: különös. American McGee az elmúlt években újabb stúdiót nyitott Spicy Horse néven, amelynek projektjeihez rendre a Kickstarteren kérte a rajongók segítségét és támogatását. Legutóbbi ilyen játékuk az Akaneiro: Demon Hunters, amelyet ismét egy különös alkotás követhet. Az OZombie nem más, mint az Óz, a nagy varázsló történetének elzombisított változata. A történet főhőse Dorothy ükunokája lesz, aki ismét egy csapatot alkothat a már jól ismert szereplőkkel. Együtt veszik fel a harcot az Óz által irányított szörnysereggel.
Az egyszemélyes kampány mellett számíthatunk többjátékos módra is, amelyet csak a történet végigjátszásával lehet feloldani (lehet, hogy ezt kellene követnie a Titanfall fejlesztőinek is...?). Számos karakter közül választhatunk, akikkel Raid és Tournament módokban eshetünk egymásnak.
A steampunk látványvilágért a Unity 3D motor felel. A tervek között Windows, Linux és Mac szerepel, másolásvédelmet pedig nem kap a játék. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló