Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wolfenstein: The New Order Wolfenstein: The New Order

Csak jövőre jön a Wolfenstein: The New Order

Az eredeti tervek szerint ez év végén jelent volna meg a nagy múltú sorozat legújabb epizódja, ám a fejlesztőknek több időre van szüksége.

2013.08.02. 17:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Peter Hines, a Bethesda marketingosztályának vezetője jelentette be, hogy idén már biztosan nem fog megjelenni a MachineGames új játéka, a Wolfenstein: The New Order. Az ok az ilyenkor szokásos: a fejlesztőknek több időre van szüksége.
"A jelen és a következő generációs konzolokra fejleszteni két teljesen eltérő dolog. Az is hatással van a fejlesztésre, hogy az új generáció még nem jelent meg. De a legfőbb ok, hogy megnéztük, hol tartunk, min kell még javítanunk. Mert nem csak egy új lövöldözős játék készül, hanem egy új lövöldözős játék, amelyben lesz vezetés, lesznek lopakodós részek és fontos a történetmesélés is, ezeknek pedig mind tökéletesnek kell lennie. Mivel a 16 órás játékidőben nem csak lövöldözni fogunk, nem elég, ha a játék e része jól működik. Az, hogy a lövöldözést tökélyre fejlesztjük, nem jelenti azt, hogy a lopakodás is jól működik. A MachineGames jó ideje dolgozik már a játékon. Nem áldozhatjuk fel az eddig belefektetett munkát néhány hónap kedvéért, ha ez a néhány hónap elég lehet, hogy még jobb eredményt kapjunk. Ennek kell minden idők legjobb Wolfenstein játékának lennie, ezért nem rövidíthetünk sehol. Akkora mérföldkővé nem válhat, mint a Wolfenstein 3D volt, de lehet annál jobb játék." - magyarázta Hines.
A halasztás bejelentésekor nem határoztak meg pontos új dátumot, mindössze annyit jeleztek, hogy valamikor 2014-ben számíthatunk a premierre. ■

Wolfenstein: The New Order
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wolfenstein: The New Order

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló