Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2013

gamescom 2013

Megtelt a gamescom kiállítási területe

635 kiállító várja jövő héten a látogatókat; teltházas lesz a szombati nap.

2013.08.14. 09:16 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2013

Negyven ország 635 kiállítója várja jövő szerdától, augusztus 21-étől a látogatókat a gamescomon. A kölni rendezvény teljes területe megtelt, 140 ezer négyzetméteren mutatják be termékeiket, újdonságaikat a cégek, köztük az új konzolgeneráció tagjaival, a PlayStation 4-gyel és az Xbox One-nal, no meg a rájuk készülő játékokkal. A szervezők több mint 80 országból legalább 275 ezer látogatóra számítanak a kiállítás öt napja során, köztük legalább 24500 szakmai látogatóval. A szombati napra kizárólag elővételben lehetett jegyet vásárolni (mivel a tapasztalatok szerint erre érkeznek a legtöbben), el is kapkodták az összes jegyet, maximum egy-két német Saturnban maradt még pár darab a last minute vásárlóknak.
Ez évben mindhárom konzolos cég részt vesz a gamescomon, azaz a Sony, a Nintendo és a Microsoft is. A kiadók és hardveres cégek részéről is kb. mindenki ott lesz, aki számít, a kiállítói listán szerepelnek többek között az alábbiak: Activision Blizzard, AMD, Bethesda Softworks, Bigpoint, CD Projekt, Crytek, Deep Silver/Koch Media, Electronic Arts, Kalypso Media, Konami, NCSOFT, NVIDIA, Red 5 Studios, Riot Games, Samsung, Take-Two Interactive, Ubisoft, Wargaming, Warner Bros.
A gamescomon mi is ott leszünk, és igyekszünk a helyszínről minél színesebb tudósítást adni oldalunkon. Figyeljétek folyamatosan magazinunk oldalát, valamint Facebook és Twitter oldalainkat, ahol rendszeresen postolunk majd rövid híreket és fotókat is. A kiállítás jövő szerdán, augusztus 21-én kezdődik, de az Electronic Arts és a Sony sajtótájékoztatóira már 20-án délután sor kerül (a gyártók játéklistáit pedig már korábban elkezdtük közzétenni), így érdemes már most elkezdeni követni gamescom rovatunkat. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló