Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Ghosts Call of Duty: Ghosts

Kicsomagolták a Call of Duty: Ghosts gyűjtői kiadásait

Az Infinity Ward étkezőjében prezentálták az extra kiadások tartalmát.

2013.09.25. 10:49 | Dino | kategória: Játék

Az alábbi videóban Tina Palacios közösségmenedzser az Infinity Ward étkezőjében mutatja be, mi lesz a Call of Duty: Ghosts gyűjtői kiadásaiban. Először a Hardened Edition kerül sorra: a dobozban steelbook kiadásban található a játék, mellette pedig a Season Pass kód (DLC-ként négy térképcsomag, egy bónusz pálya - Free Fall - és más extrák érhetőek majd el a játékban). A DLC-ben letöltött tartalmat ráadásul tovább lehet vinni a következő következő konzolgenerációra: aki a PlayStation 3 vagy Xbox 360-as változatot veszi meg, az 9,99 dollárért upgrade-elheti a játékát PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra, és megtarthatja az extra kiadáshoz kapott bónuszokat (az upgrade ajánlat 2014. május 31-ig érvényes). A csomagban találunk még egy kötél karkötőt is.
A nagyobb gyűjtői kiadás a Prestige Edition nevet viseli, és a fentieken kívül egy 1080p/720p felbontású videók készítésére alkalmas, fejpántra is rakható akciókamerát kapunk (olyan külsővel, amilyen a játék szereplőjén is látható), egy 4 GB-os memóriakártyával.
A Call of Duty: Ghosts megjelenésére november 5-éig kell várni, addig pedig még megnézhetitek az elsősorban a multiplayer részről készült videointerjúnkat, amelyben Mark Rubin executive producer válaszolt kérdéseinkre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Ghosts
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Ghosts

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló