Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Bemutatkozott a Need for Speed mozi

Megkapta első előzetesét a nagy múltra visszatekintő autós játék alapján készülő mozifilm.

2013.09.26. 07:00 | szerző: GeryG | kategória: Kultúra

Jövő márciusban kerül bemutatásra (legalábbis a tengerentúlon) rendező új akciófilmje, a Need for Speed. A főszerepet az az Aaron Paul fogja játszani, akit korábban többek között a Mission: Impossible III, valamint a K-PAX - A belső bolygó című filmekben is láthattunk, de ezeken túl számos sorozatban is felbukkant. A történet egy börtönből szabadult utcai versenyzőről szól, akit korábbi társai csaltak tőrbe, így bosszúra szomjazik. Ezt pedig egy az egész Egyesült Államokon átívelő autóversenyen valósíthatja meg.
Ma megérkezett a film első előzetese is, amely alapján egy biztos: luxusautókban nem lesz hiány. De, hogy ezen túl mit tud majd a mozi felmutatni, az egyelőre kérdéses. ■

hozzászólások (5)

-T0ng-
-T0ng- 2013.09.26. 09:44
Hát nem tudom...kényelmetlenül érzem magam a trailertől. Legutóbb a Doom esetében éreztem ugyanezt a kényelmetlen érzést. Az autós jelenetek blődek és így a bemutatóból még amatőrnek is tűnnek, a drámai hangvételt az ember így nem is veszi komolyan. A dolog ott lesz csak igazán komolytalan, hogy ez mégis csak egy Need for Speed film, és nem igazán érzem, hogy ott hol kéne drámának lennie.

Hab a tortán persze Aaron Paul sorozatban edződött arca, aki az egészet semmitmondó, hiteltelen arckifejezése, amivel csak tovább rontja az amúgy sem rózsás helyzetet.

Mondok én azért valamit: Ha NFS-ből lehet filmet csinálni, követelem Hollywoodtól egy Aknakereső mozi elkészítését. Szerintem Josh Radnor, Jason Segel vagy Neil Patrick Harris tökéletes választás lenne ennek az igazn akciódús mozinak a főszerepére.
fZolee
fZolee 2013.09.26. 10:12
Az utobbi evekben nagyon divatos lett a film es jatekvilagban ez a dramazas, minden darkos es halalkomoly. Uuuuunalmas! :-|
Ez a film leginkabb a Run hangulatat akarna hozni eddigiek alapjan, ami ugye minden idok legszarabb NFS-e volt. :-D

Egyedul Aaron Paul miatt megnezem azert, bar ketlem, hogy moziban.:-)
balays82
balays82 2013.09.26. 11:22
"Mondok én azért valamit: Ha NFS-ből lehet filmet csinálni, követelem Hollywoodtól egy Aknakereső mozi elkészítését."

Félig-meddig már teljesült is ez a követelésed, hiszen, ha nem is az Aknakeresőből, de a Torpedóból már készült film nemrég.:-)

Ami pedig a NFS filmet illeti, nyilván nem kell tőle sokat várni, viszont emlékezzünk vissza, hogy az Underground vonalat annak idején éppen a Halálos iramban ihlette, ennek alapján pedig akár valami hasonló filmet is lehetne készíteni NFS név alatt. Csak éppen minek? Főleg amikor a Fast&Furious széria is csúcsra van pörgetve éppen, ami tökéletesen kielégíti az ilyen irányú igényeket.
Dino
Dino 2013.09.26. 14:55
Minesweeper: The Movie (fake trailer persze :D )
-T0ng-
-T0ng- 2013.09.26. 17:31
Igaz-igaz ő már csak a kommentemem után jutott az eszembe...gyalázat...na nem az, hogy a kommentem után jutott eszembe, hanem maga a film. Szerintem nevezzük át Hollywoodot Khan-ra, majd háromra mindenki egyszerre üvöltse: KHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!

Persze Shatner bácsi nélkül ez semmt sem ér:-D
ajánlott olvasnivaló