Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Gran Turismo 6, megjöttek az első értékelések

Mától lehet megvásárolni a PS3 utolsó nagy exkluzív autós játékát, amelyről már meg is érkeztek az első külföldi pontszámok.

2013.12.06. 10:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az ígéreteknek megfelelően ma jelent meg a Polyphony Digital új játéka, a Gran Turismo 6, amely természetesen kizárólag PlayStation 3-ra érhető el. Ez lehet a PS3 utolsó nagy exkluzív címe, mivel a következő év már bizonyára a kis- (vagy éppen nagy)tesóról, a PlayStation 4-ről fog szólni. A GT6 premierjével egyszerre az első külföldi vélemények is elkezdtek szállingózni, amelyek alapján nem sikerült rosszul a széria új darabja (bár akad néhány közepes értékelés is):

A premierhez egy új trailer is társult. ■

Gran Turismo 6
A legutóbbi Gran Turismo 6 cikkek, hírek

hozzászólások (7)

GeryG
GeryG 2013.12.06. 22:55
Más játékokból kiindulva nem kizárt, hogy a press számára már korábban elérhetővé tették a szervereket pontosan a tesztek végett. Általában a megjelenés előtt napokkal, néha akár hetekkel kiosztják a tesztpéldányokat, szóval nem néhány órás próba után szokás tesztet írni. :) Persze nem tudom, hogy most éppen így volt-e, de máskor általában ez az eljárás.
A pontszámok pedig, ha nem is egyöntetűen magasak, de általában véve nem rosszak. Azt nem tudom, a többi epizódot annak idején hogyan fogadták.
balays82
balays82 2013.12.06. 23:27
A Gamerankings adatai szerint:

Gran Turismo: 95.05%
Gran Turismo 2: 92.42%
Gran Turismo 3: 94.47%
Gran Turismo 4: 89.41%
Gran Turismo 5: 84.33%
Gran Turismo 6 (jelenleg): 80.00%

Tehát van egy csökkenő tendencia, amibe a 6. rész bele is illik, bár délelőtt óta valamivel javult az átlagos értékelése.
Amiga
Amiga 2013.12.07. 22:10
Igen, gondoltam rá én is, hogy a tesztpéldányok régebb óta kint vannak. Két nap után én is úgy vélem, sok minden nem valósult meg - eddig. Pl. Vettel mint mentor... hát én egy darab Vettellel sem találkoztam. Később biztos bekerül a játékba. Havas pályát az Árkád menüpont alatt láttam, de verseny egyelőre nagyon kevés épül rá.
A "Nemzetközi A"-ban a karrier utolsó nagy megmérettetésén a Nordscheife 2 köröse iszonyat élvezetes volt, hatalmas csatában értem el egy olyan pozíciót, amivel a bajnokságot pontegyenlőséggel megnyerhettem.
Óriási potenciál van a játékban, amit csak a később megjelenő eventekkel lehet teljesen kiaknázni. Ezért kicsit olyanok nekem ezek az értékelések, mintha az rFactor-t a megjelenéskori állapotában néznénk. Szinte "üres héj", de máris annyi tartalom, mint az ötödik részben és szóltak előre, hogy a finomságok még csak később jönnek.
Petya92
Petya92 2013.12.12. 10:38
Legyen már karácsony! Megvettük a Media Marktban a PlayStation3-at, és adták hozzá a Gran Turizmo 6-ot is, meg még egy játékot. Aztán azóta mindenhol játék futok bele, és megőrülök, hogy mikor próbálhatom már ki végre én is!:))
gregmerch
gregmerch 2013.12.12. 12:13
Nalunk nem igy volt...
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.