Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls Online The Elder Scrolls Online

8 perc The Elder Scrolls Online

Bemutatták a játék gyűjtői kiadását is, valamint kiderült, hogy PS4-en nem lesz szükség Plus előfizetésre hozzá.

2014.02.02. 19:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavasszal rajtolhat el a nagy múlttal és óriási rajongótáborral rendelkező széria legújabb felvonása, a The Elder Scrolls Online. A játékból egy különleges gyűjtői kiadás is beszerezhető lesz, amelynek az Imperial Edition nevet adták a készítők és a következőket tartalmazza:

  • Molag Bal figura
  • 224 oldalas bemutató Tamrielről Flaccus Terentius tollából
  • Tamriel részletes térképe
  • Egyedi fémtok
  • Exkluzív digitális tartalmak: hátas, háziállat (egy méretes rák), Mara különleges gyűrűje és lehetőség, hogy Imperialként játszunk

A fejlesztők a napokban egy bő nyolc perces trailerrel is előrukkoltak, amelyben egy kőkemény csata szemtanúi lehetünk. Szintén a napokban derült ki az is, hogy a játék PlayStation 4-es változatának futtatásához nem lesz szükségünk PlayStation Plus előfizetésre. Ez azért érdekes, mert az új konzolon ez már elengedhetetlen, hogy élvezhessük a játékok online funkcióit is, de erre ebben az esetben nem lesz szükség.
"A The Elder Scrolls Online futtatásához nem kell majd előfizetni a PlayStation Plus szolgáltatásra." - magyarázta rajongói kérdésre a hivatalos oldalon az egyik fejlesztő - "A PS4-es játékosoknak is csupán ugyanazt a havidíjat kell kifizetnie, amelyet a PC-s és Maces játékosoknak is."
Ugyanakkor az Xbox One esetében már más a helyzet, ott mindenképpen szükséges a Gold tagság is. A különböző platformok közötti átjárásra nem lesz lehetőség, vagyis a PC-s játékosok nem játszhatnak majd a konzolos társaikkal. A fejlesztők szerint ez kimondottan a konzolos játékosok számára előnyös, hiszen míg a PC-s változat április 4-én, addig a PS4-es és X1-es kiadások csak júniusban rajtolnak el. Így a PC-s játékosok nyárra már igazságtalan mértékű előnyre tennének szert. ■

The Elder Scrolls Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Elder Scrolls Online

hozzászólások (13)

cygary
cygary 2014.02.05. 22:55
A GW2 egyáltalán nem lett fail, csupán egy casual MMO. Ha nem jön közbe pár dolog és nem húznak el mellett az ismerősök simán kimaxoltam volna a karakterem lvl 80-ra. Most 60 körül áll, de mégse érzem hogy veszendő ment volna a pénzem. Minden percét élveztem, a harcrendszer remek volt, és nekem igenis bejött ez a sandbox-érzés.

Sokan abban mérik az MMO-k élvezhetőségét, hogy hány ezer órát lehet bele ölni, ami szerintem már egyre kevésbé aktuális. Nem véletlenül jönnek az olyan játékok mint a Tom Clancy's Division és a Destiny amelyek végre valahára a közösségi élményre fektetik a hangsúlyt. Az SWTOR is lehetett volna egy KOTOR 3 amivel sokkal jobban járunk, mert jó 10 évvel a WoW után kiadni ugyanazt az alapot más köntösben nem feltétlen jó döntés. Ezt érzem eddig az Elder Scrolls-al is, hogy kicsit túlságosan biztosra megy.

De már szedem a bétát, ne legyen igazam.
Peace
Peace 2014.02.06. 10:15
Én pedig igenis visszasírom a pénzemet. Nagyon hamar unalomba fulladt a játék, miután elérte a tolvajom a maximum szintet. Próbálkoztam még kicsit a dungeon-okkal, amik júník páncélokat és fegyvereket ígértek, de nagyon hamar rá is untam, és azóta sem indítottam el. Én abban mérem az MMO-t, hogy mennyire és mekkora örömöt okoz a játék maga, mennyire tudom beleélni magam, és hogy égek-e a vágytól meló közben, hogy hazaérjek, és ha csupán csak pár órát is, de kalandozzak az adott univerzumban. Az SWTOR-nál megvolt, mert zseniálisan lehetett vele haladni egyjátékos módban is, és a történet teljesen lebilincselt és magával ragadott.
cygary
cygary 2014.02.08. 14:55
Hát akkor itt jön képbe az ízlések és pofonok, mert én az SWTOR-t ingyen is csak coopban vagyok képes tolni, úgy hogy közben megy a teamspeak. Mert amúgy halál unalom.

Aláírom hogy az egész többen beszélős rendszere, és a története zseniális de egy KOTOR 3-nak jobban örültem volna mert a valódi játékmenet része (ami még mindig 80%) kínszenvedés. Igazi 10 évvel ezelőtti kattintgatás két fajta küldetéssel (ölj ennyit, gyűjts ennyit) ahol még több célpontot sebző támadás is alig van. Persze ha nem Star Wars univerzumban játszódna akkor a kutyát se érdekelné.

Én mondjuk ilyen szempontból gyári hibás vagyok, engem sose érdekeltek az achik, a plecsnik-páncélok és azt sem értettem hogy miért csak lvl 80 lehetne élet egy MMO-ban.
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2014.02.08. 17:35
+1, igazi remalom volt anno az swtor betaja szamomra
gregmerch
gregmerch 2014.02.26. 07:12
Kaptam béta kulcsot, ami pénteken délben indul, és vasárnapig tart. Vihetek magammal 1db havert is. Mivel borzasztóan sok a dolgom a hétvégén, nem fogok tudni vele foglalkozni, sajnos :-(... Akit érdekel, írjon PM-et! Jelentkezési sorrendben adom meg a kulcsokat.
ajánlott olvasnivaló