Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Order: 1886

The Order 1886 - Galahad és Percival akcióban

Új trailer érkezett a napokban, amely - ha túl sok új jelenetet nem is tartalmaz - kifejezetten a játékmenetre koncentrál.

2014.02.27. 14:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt láthattuk először mozgásban a kizárólag PlayStation 4-re készülő The Order 1886-ot, amelyről általánosságban az a vélemény alakult ki, hogy szép-szép, de a játékmenet semmi újat nem nyújt. Ezt persze egyelőre még korai lenne egyetlen trailer alapján kijelenteni, de az is tény, hogy eddig semmi kiemelkedőt nem mutattak a Ready at Dawn munkatársai. Sajnos ezen a legújabb trailer sem változtat, mivel az ismét a már látott jeleneteket tartalmazza, csak ezúttal a fejlesztői kommentár nélkül, vágatlanul.
Ugyanakkor a készítők elárultak néhány érdekes részletet a játékkal, pontosabban az abban található fegyverekkel kapcsolatban. Mint kiderült, mindegyik a valós tudományban gyökerezik.
"Ha jobban megnézitek a fegyvereket, láthatjátok, hogy nem is tűnnek olyan idegennek, futurisztikusnak. Valóságosnak hatnak. Nem forgattuk ki a létező technológiákat, inkább csak a használatukat." - magyarázta Ru Weerasuriya, a fejlesztés kreatív vezetője, aki kitért a közelharci jelenetekre is - "A közelharci jeleneteknél régi tapasztalatainkat is felhasználjuk, akár még a platformerek idejéből. Szeretnénk a távolsági harcot valami váratlannal kibővíteni. Több olyan közelharci rész lesz, amely összetett választási lehetőségekkel fog rendelkezni."
Mint a trailerekből látszik, ezeket a jeleneteket QTE-vel oldják meg a fejlesztők, amely általában megosztja a játékosokat: valaki szereti az egyszerűségével is nagyon látványos jeleneteket eredményező módszert, mások pont a túlzott egyszerűsége (megadott időben megadott billentyű lenyomása) miatt húzzák a szájukat.
Végül szóba került a trailerben látott fedezékhasználat is, amelyről Weerasuriya elmondta, hogy bár az alapok a már máshol is látott fedezékrendszeren alapulnak, azt egy kicsit átalakítják.
"Igen, lesz fedezékrendszer, amely ismerős lehet más játékokból, de mi egyfajta mozgásteret is adunk hozzá. Ahogy távolodunk a fedezéktől, a kezdetben teljes védelmet felváltja a részleges védelem. Képzeld el, hogy egy fedezék mögül lövöldözöl valamire és körül akarsz nézni. Nem dugod csak úgy ki a fejed, ugye? Ehelyett lent maradsz. Szóval ezzel szeretnénk egy picit valóságosabbá tenni a fedezékrendszerünket."
A The Order 1886 a tervek szerint valamikor az év második felében jelenhet meg kizárólag PlayStation 4-re. ■

The Order: 1886
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Order: 1886

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló