Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ufók a World of Warplanesben (április 1.)

Egy tankos flash túlélőjáték is készült a Wargamingnél.

2014.04.01. 11:20 | szerző: Dino | kategória: Játék

Két mókával is készültek április 1-jére a Wargaming munkatársai. Egyrészt érkezett egy képekkel illusztrált sajtóközlemény, mely szerint a német oldal egy Tier 5-ös ufót kap (név szerint a Kampfflugplatte Sleipnir I-et), amelyhez két exkluzív medál is kapcsolódik. Pozitív visszajelzések esetére pedig azt ígérik, hogy a többi játszható fél is megkapja saját repülő csészealját.
A nem sokkal később befutott másik levélben már a Chris Taylor vezette seattle-i stúdió böngészőben játszható flash játékáról írnak, a World of Tanks: The Crayfishről. A játékban egy tankkal kell csótányokra lövöldöznünk, minél tovább túlélve az özönlő hordákat. ■

előző
következő
Ufók a World of Warplanesben (április 1.)
Ufók a World of Warplanesben (április 1.)Ufók a World of Warplanesben (április 1.)Ufók a World of Warplanesben (április 1.)Ufók a World of Warplanesben (április 1.)Ufók a World of Warplanesben (április 1.)Ufók a World of Warplanesben (április 1.)Ufók a World of Warplanesben (április 1.)Ufók a World of Warplanesben (április 1.)Ufók a World of Warplanesben (április 1.)Ufók a World of Warplanesben (április 1.)Ufók a World of Warplanesben (április 1.)Ufók a World of Warplanesben (április 1.)Ufók a World of Warplanesben (április 1.)

Kulcsszavak: április 1.

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló