Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megérkezett a Take On Mars - Expedition One első része

Megérkeztek az első emberek a Marsra.

2014.04.15. 20:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Márciusban jelentette be a Bohemia Interactive, hogy új felvonás készül a Take On Mars történetében. Az Expedition One ugyanis egy új küldetéssorozatot takar, amelyben emberek érkeznek a vörös bolygóra, hogy ott előkészítsék egy későbbi kolónia számára a terepet. Ezek az első "marsonauták" pedig mi magunk leszünk. Az első lépések megtétele után máris rendkívül fontos feladatok hada vár az expedíció résztvevőire, hiszen nem csupán a kolónia alapjait kell megteremteniük, de közben folyamatosan gondoskodniuk kell saját túlélésükről is.
Az Expedition One-t tartalmazó első frissítés ma érkezett meg, amellyel megjelentek az emberek is a játékban, akik mindjárt egy vadonatúj kutatójárművet is hoztak magukkal. Az első küldetés során a Cydonia Mensae környékét kell feltérképeznünk, amely egy 8x8 km-es területet jelent. Emellett egy 3D-s nyomtató segítségével a kutatók különféle eszközöket és alkatrészeket gyárthatnak, amelyekkel felépíthetik a kolónia első épületeit és létesítményeit. A frissítés részletesebb leírásához látogassatok el a hivatalos oldalra.
A fejlesztők ígérete szerint a második tartalmi frissítéssel már a nyersanyag bányászat és szállítás is elérhetővé válik, ahogyan a nyomáskiegyenlítés és a marsonauták életjelei is fontos szerepet fognak játszani. Erre valamikor májusban kerülhet sor. ■

Take On Mars
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Take On Mars

hozzászólások (5)

gored666
gored666 2014.04.16. 11:55
marsonauták ??? Csak single van benne.
GeryG
GeryG 2014.04.16. 12:03
És hogy kellett volna írnom a hírt, E/1-ben? :)
gored666
gored666 2014.04.16. 13:19
Félre ne érts, de single playerben ki fog építkezni?
Lacko
Lacko 2014.04.16. 14:03
Na akkor én sem értem mire gondoltál. Azt hittem a többes számmal van bajod.

Miért ne építkeznék singel playerben? Az egész játéknak épp annyi értelme van: tudományos kísérleteket hajtasz végre. Feltehetnénk azt a kérdést is, hogy single playerben mi értelme megfúrni egy sziklát?
Én rohadtul szeretem ezt a játékot, de kívülről nézve én is hülyének tartom magam, amiért 80 órát töltöttem azzal, hogy egy virtuális Marson fel alá kocsikázzak és sziklákat fúrogassak, meg lézerezzek, meg APX-ezzek... :) Szóval ha ezt megtettem, akkor építkezni is fogok.

Ez a játék amúgy piszkosul nyugtató. Egy fárasztó melónap után jó leülni és letolni pár kisérletet. Gondolom ugyan ezt a "tök nyugit" árasztja majd amikor emberrel fogok farmot építeni.
gored666
gored666 2014.04.16. 19:46
1-2 haverral jobban elszórakoznék én személyesen, így sem rossz. Nagy ritkán mellé ülök, de mint a ToH jóval szórakoztatóbb volt 2-3 -an csinálni a semmit.
ajánlott olvasnivaló