Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls Online The Elder Scrolls Online

Friss The Elder Scrolls Online video a hamarosan érkező új tartalmak kapcsán

A trailer a hamarosan érkező új adventure zone, Craglorn 12 játékos számára optimalizált kihívásainak játékmenetébe enged bepillantást.

2014.04.29. 08:40 | szerző: gregmerch | kategória: Játék

A Bethesda Softworks nemrégiben megjelent új MMO-ja, a The Elder Scrolls Online hamarosan megkapja a maga első nagyobb frissítését, amely számos újítást, bővítést hoz a játékba. Ezek közül is az egyik leginkább beharangozott egy új, masszív kalandzóna, Craglorn, amely 12 játékos számára kiötlött kihívásokat is tartalmazni fog. A programot kiadó Zenimax Online egy igen tartalmas blogbejegyzésben ír a várható plusz tartalmakról, valamint arról, hogy az új kihívások még a legharcedzettebb veteránok számára is izzasztóan kemények lesznek majd. Erre az ígéretek szerint nem csupán maguk a dungeonök által jelentett veszedelmek garantálják majd a biztosítékot, hanem más, egyéb tényezők is, mint például a limitált újjáéledési lehetőség vagy az extra jutalmak, amelyeket a heti kihívásokat az adott megaszerveren leggyorsabban teljesítők nyerhetnek el. Az első komolyabb tartalmi bővítés kapcsán egy új trailert is közzétettek a fejlesztők, amelyet lent nézhettek meg.
A The Elder Scrolls Online korai hozzáféréssel március vége óta játszható PC-n és Macen, amelyekre hivatalosan április 4-én jelent meg. A PlayStation 4-es és Xbox One változat valamikor idén júniusban várható. ■

The Elder Scrolls Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Elder Scrolls Online

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló