Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Kiszivárgott Call of Duty: Advance Warfare trailer

Kevin Spacey szerepel a novemberben érkező új epizódban.

2014.05.02. 09:00 | szerző: Dino | kategória: Játék

Vasárnapra ígérték a bejelentést, azonban kiszivárgott anyagok miatt már pár nappal előbb lehet tudni néhány dolgot az idén érkező új Call of Duty epizódról. A Sledgehammer Gamesnél készülő Call of Duty: Advanced Warfare futurisztikus fegyverekkel érkezik, és egy igazi next-gen játékot ígérnek a kiadónál. Az eddig kiderült infók alapján a történet középpontjában egy magánkézben lévő katonai csoportosulás áll, amely Spacey karakterének vezetésével szembefordult az amerikai kormánnyal. Az Xbox One-on rögzített trailerben láthatunk láthatatlanságból előbújó helikoptert, exoskeletont viselő katonákat, falra mászást lehetővé tevő kesztyűt, lebegő robogót és sok más jövőbeli eszközt, miközben Kevin Spacey beszél arról, hogy az embereknek nem is kell demokrácia. A Destructoid néhány screenshotot is megszerzett, ezeket alább láthatjátok.
A Call of Duty: Advanced Warfare a video végén lévő dátum tanúsága szerint november 4-én kerül a boltokba. ■

előző
következő
Kiszivárgott Call of Duty: Advance Warfare trailer
Kiszivárgott Call of Duty: Advance Warfare trailerKiszivárgott Call of Duty: Advance Warfare trailerKiszivárgott Call of Duty: Advance Warfare trailerKiszivárgott Call of Duty: Advance Warfare trailerKiszivárgott Call of Duty: Advance Warfare trailerKiszivárgott Call of Duty: Advance Warfare trailerKiszivárgott Call of Duty: Advance Warfare trailerKiszivárgott Call of Duty: Advance Warfare trailer
Call of Duty: Advanced Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Advanced Warfare

hozzászólások (7)

Baracklekvár
Baracklekvár 2014.05.02. 12:10
Hát, ez valahol egy gyenge átmenet a Dredd és a Robotzsaru között.
Sucee
Sucee 2014.05.02. 12:29
(Amúgy nem tudom, minek nyomták rá a YT videóból kivágott képekre a vízjelüket. :D )
GeryG
GeryG 2014.05.02. 16:55
Szokásos hatásvadász trailer, amely alapján akár azt is mondhatjuk, hogy semmi újdonság nem lesz, megint egy agyonszkriptelt csőjátékra számíthatunk.
De én inkább kivárnám a tényleges játékmenet-bemutatókat, az első részletesebb infóhalmot, mielőtt a divatot követve előre temetném a játékot. :)
KobraP
KobraP 2014.05.02. 18:12
Mindig mindenki szidja a szériát de végül majdnem mindenki ugyanarra az oldalra lyukad ki és véletlenül lesz véleménye arra is hogy milyen rossz lett a vége . :)

Továbbá , hiába csak megyünk és lövöldözünk úgy ahogy . azért van mögöttes tartalom bár a játékosok 90%hoz nem jut el és nem is érdekli őket , de nem is baj , hisz milyen egyszerű lenne a világ ha mindenki tudna mindent .
GustyX
GustyX 2014.05.02. 18:15
Szép a lázadó jellem, de tényekkel szemben felesleges.
"semmi újdonság nem lesz, megint egy agyonszkriptelt csőjátékra számíthatunk" - meg fogsz lepődni, ha így lesz? Nem (kellene). 99% hogy így lesz? Nem, mert több:D.
Hogy jó lesz-e vagy sem, hogy jó lesz-e ugyanaz vagy sem, az itt a kérdés.

Engem felcsigázott, ha pedig olyan jó lesz mint a BO2, akkor jól jártam.
ajánlott olvasnivaló