25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Novemberben jön a Far Cry 4

A Himalájában játszódik az újabb epizód.

Írta: Dino 10 hozzászólás

Ősszel újabb részhez érkezik a Ubisoft nyílt világú akciójáték-sorozata, a Far Cry. A negyedik epizód ismét egy egzotikus helyen, a Himalájában, Kyrat földjén játszódik, ahol egy önjelölt király uralkodik. Természetesen ezúttal is egy vagon fegyver, autó és állat vár ránk, miközben a fikcionális helyszínen küzdjük végig magunkat. A fejlesztést a Ubisoft Montreal stúdió irányítja, akiket a Red Storm Entertainment, a Ubisoft Toronto, a Ubisoft Shanghai és a Ubisoft Kiev csapatok segítenek. A Far Cry 4 november 20-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra. Az előrendelők a Limited Edition verziót kapják majd meg, amelyben Hurk's Redemption címmel három egyszemélyes küldetést találnak bónuszként. Ezekben a Far Cry 3 DLC-ben megismert Hurk szerepel majd. A limitált kiadással jár még Hurk szigonypuskája, az Impaler is. További információkat az E3-on fognak megosztani a Ubisoft munkatársai.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Far Cry 4

Far Cry 4

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2014. november 20. PC
n/a: PS3, PS4, X360, X1

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

subject17
subject17 [6598]
Kizárólag Hurk miatt feltételeztem. De én is kérdezhetném, hogy miért ne kapcsolódna...
RAI*DEN
RAI*DEN [3086]
Remélem a legspécibb kiadás nem Ausztráliában fog landolni mint amit a 3 esetében is megléptek(Wish you were here edition, ami miatt még mindig szomorú vagyok, hogy nem sikerült beszereznem :(). Nagyon várom a 4. részt, és az a legkevesebb, hogy legalább olyan jó lesz mint a 3. rész, kevesebb kötelező kraftolással, és több ütős karakterrel :).
Zoo_Lee
Zoo_Lee [404]
Az se érdekelne, ha a játékmenet csak minimális újításokon esne át, és csak a játéktér, fegyverek/járművek, leölhető állatok száma nőne, valamint a grafika szépülne PS4/XOne kezdőszintre. Amit a játéktól mindenképp várni fogok az a történet, és a hangulat. A Far Cry 3 sem volt játékmenet, vagy grafika terén egy hatalmas, eget-földet megrengető alkotás, viszont a szürreális, elborult atmoszféra, a fejlődési rendszer, ahogy egy pár lövéstől elhalálozó, esetlen senkiként kezdtél és a fináléra a sziget halálosztó istenévé váltál, a törzsi ritmusokat, klasszikus darabokat, modern dubstepet kombináló zene, és az olyan észbontóan jó karakterek/főellenfelek, mint Vaas, Hoyt, Buck, Citra fél vállon vitték az egészet, és az elmúlt év egyik legkellemesebb, legemlékezetesebb játékává tették számomra a Far Cry 3-at. Még több őrületet, még több reménytelenséget, még embertelenebb helyszíneket, mint az eddigi részekben, és jóban leszünk :)
davkar9
davkar9 [11344]
Far Cry 3 a hegyekben, a főgonosz egy pimp Patrick Stewart? Merre hajítsam a pénzem?:-D
szbszig
szbszig [33612]
Fogalmam sincs, hogy túl bonyolult-e, mivel bele se néztem soha, és azt sem tudom, miről szól. :-D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (10 db)