Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!

A béta teszt hamarosan elrajtol, de már most bebiztosíthatod a részvételed.

2014.07.29. 08:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Namco Bandai készülő ingyenes játéka, a Rise of the Incarnates hamarosan béta szakaszba lép. A verekedős játékot bár az a csapat fejleszti, akiknek a Soul Calibur és a Tekken szériát is köszönhettük, mégis azoktól gyökeresen eltérő stílust fog képviselni. A történet szerint a világot katasztrófák sora pusztítja el a meteoresőtől kezdve az új jégkorszakig. Ebben a világban azonban vannak olyan emberek, akik képesek magukba szívni régen letűnt istenek, szörnyek és démonok erejét azok lelkéből, ezek az emberek pedig saját kényük és kedvük szerint használják fel természetfeletti hatalmukat. A csaták sokkal nagyobb arénákban, elpusztult városokban zajlanak, ráadásul nem egy, hanem változó számú ellenféllel kell majd elbánnunk. Harcosokból is lesz szépen, de közülük még csak néhányat lepleztek le a készítők. Róluk és a játékról bővebben a hivatalos oldalon olvashattok.
A játék jelen állás szerint kizárólag PC-re készül, de egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal (a tervek szerint még idén megérkezik). A béta teszt azonban hamarosan elrajtol, aki szeretne ezen részt venni, annak szintén a hivatalos oldalra kell ellátogatnia és ott követni az utasításokat. ■

előző
következő
Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!
Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!
Rise of Incarnates
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rise of Incarnates

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló