Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Codename: Panzers - Commando

Codename: Panzers - Commando címmel éled újra a sorozat

A Neocore jóvoltából körökre osztott taktikai játékkal folytatódik a magyar játékszéria.

2014.09.15. 16:20 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az egykori Stormregion talán legnépszerűbb stratégiai sorozata volt a Codename: Panzers, amelynek az InnoGlow által befejezett Cold War epizód után vége szakadt. Azonban a jelenleg egyik legsikeresebb hazai csapatnak számító NeocoreGames úgy gondolta, ideje feléleszteni a szériát, és belekezdtek a Codename: Panzers - Commando fejlesztésébe. (Amely a két aktuális projektet, azaz a harmadik Van Helsing játékot, valamint a Deathtrapet fogja követni.)
Akik az RTS stílus miatt kedvelték a Panzers sorozatot, azok kicsit lehet, hogy csalódottak lesznek, a Commandos epizód ugyanis körökre osztott játékmenettel támad majd. Egyszerre 6-12 egységet (köztük járművekkel és négyfős osztagokkal) irányíthatunk majd, amelyeknek fejlődése igen fontos lesz, mivel csapatunkat visszük tovább pályáról pályára. Az egyes küldetések megoldására többféle tervet is kapunk majd, amelyek közül mi választhatjuk ki, melyiket szeretnénk végrehajtani. Katonáinkkal használhatunk majd ellenséges járműveket, vagy akár be is öltözhetünk uniformisukba vagy civileknek, így tévesztve meg ellenfeleinket. A fejlesztők látványos grafikát, rombolható környezetet, realisztikus időjárási effekteket és részletes sérüliési modellt ígérnek, az épületeket pedig fedezéknek is használhatjuk. Remélhetőleg hamarosan megtörténik a hivatalos bejelentés is, és több információ is napvilágot lát a projektről. ■

hozzászólások (2)

Solyom2
Solyom2 2014.09.15. 21:25
Várós! Pláne így, hogy hazai fejlesztés.
Barthezz
Barthezz 2014.09.16. 09:57
Oh fuck, pedig megörültem a címnek, de a körökre osztottság azonnal le is törte a kedvemet... :-| Sosem tartottam szerencsés lépésnek, ha egy már bejáratott cím esetén műfajt váltanak. Ezeknek általában rendre bukás szokott lenni a vége.
ajánlott olvasnivaló