Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Djatlov incidenst dolgozza fel a Kholat

Először látható mozgás közben a független alkotás.

2014.10.28. 19:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Aki kicsit is jártas a konspirációs teóriák világában, annak valószínűleg a Djatlov-hágón történt incidens története sem ismeretlen. Akiknek mégis, de fogékonyak a megmagyarázhatatlan történetekre, azoknak érdemes picit utánanézni. A lényeg röviden: az '50-es években egy csoport egyetemista indult túrázni az Urál környékén, ám néhány nappal később az egész csoportot holtan találták, mindmáig megmagyarázhatatlan maradt, hogy mi történt velük. A sátrukat bentről kifelé vágták fel, sokan fel sem voltak öltözve (ami az ottani hidegeket tekintve eleve halálos), de volt, akin radioaktív sugárzást is mértek.
Ezt az incidenst fogja feldolgozni a független IMGN.PRO új játéka, a Kholat, ami ma új trailerrel jelentkezett. Egyelőre nem sokat tudni a projektről, de a történet néhány évvel az események után fog játszódni, mi pedig kideríthetjük, mi is történt ott valójában (vagy legalábbis a fejlesztők fantáziája szerint). A játékban külön rendszer figyel majd a szorongásra és rettegésre, míg a játékmenet a történetvezetésre épül, de a világot teljesen szabadon járhatjuk majd be.
Az alábbi video csak egy rövid betekintést enged a játékba, egy barlangot járhatunk be benne. A látvány (Unreal Engine 4) egészen pazarnak ígérkezik és a hangzásvilág is ígéretes. Persze a fejlesztők felhívták a figyelmet, hogy mindez még csak egy pre-alfa változat, szóval ennél csak szebb, több, jobb lehet. Rengeteg helyszínt és izgalmas, kísérteties történetet ígérnek. A megjelenés sincs elvileg nagyon messze, hiszen a tervek szerint valamikor 2015 első negyedévében lehet esedékes kizárólag PC-n. ■

előző
következő
A Djatlov incidenst dolgozza fel a Kholat
A Djatlov incidenst dolgozza fel a KholatA Djatlov incidenst dolgozza fel a KholatA Djatlov incidenst dolgozza fel a KholatA Djatlov incidenst dolgozza fel a KholatA Djatlov incidenst dolgozza fel a KholatA Djatlov incidenst dolgozza fel a KholatA Djatlov incidenst dolgozza fel a KholatA Djatlov incidenst dolgozza fel a KholatA Djatlov incidenst dolgozza fel a KholatA Djatlov incidenst dolgozza fel a KholatA Djatlov incidenst dolgozza fel a Kholat
Kholat
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Kholat

hozzászólások (4)

GeryG
GeryG 2014.10.28. 19:50
Imádom az ilyen játékokat, már csak az eddig látottak alapján is! :D Ezt a sztorit meg egyébként is különösen kedvelem, rengeteget olvastam róla korábban. Pár éve volt egy egész jól indult, de aztán nagyon (de NAGYON) gagyiba fordult film is róla, de az inkább nem ajánlanám senkinek. :)
Itachi18U
Itachi18U 2014.10.28. 20:36
Na igen, annak a filmnek elég fura vége lett, de az eleje valóban jó volt. Mindenesetre erre a játékra én is kíváncsi leszek. :)
Lacko
Lacko 2014.10.28. 20:49
Csak nehogy úgy elrontsák, mint a Stalkert. Az is egy rohadt jó történet volt zombik, meg vérfarkasok nélkül, aztán az idióta ukránok csináltak belőle egy fost.

Mondjuk itt is valószínűbb a cseka mészárlása, mint paranormális jelenségek, de ha képesek zombik nélkül megcsinálni, már jó pont.
GeryG
GeryG 2014.10.28. 23:59
Így, e video és a képek alapján nekem egyértelműen The Vanishing of Ethan Carter hangulat jön le... bár ez lehet a sínek miatt is... :D
ajánlott olvasnivaló