Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Tervben van az Alien: Isolation 2

A fejlesztők már napi szinten foglalkoznak a folytatással. Az első rész új nehézségi fokozatokat kapott.

2014.12.13. 17:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megannyi közepesen vagy még rosszabbul sikerült videojáték adaptáció után idén októberben megjelent az Alien: Isolation, amely végre remekül sikerült és méltó az idegenek világához. A játékot fejlesztő The Creative Assembly természetesen nem adja fel a Total War vonalat sem, de már most folyik a játék folytatásának előkészítése. Erről Gary Napper vezető grafikus beszélt egy interjú során, aki elmondta, hogy napi szinten szóba kerül a téma a stúdióban. Az íróknak konkrét elképzeléseik vannak a történet alakulásáról és egyre több ötletet gyűjtenek össze a játékkal kapcsolatban. Azt is hozzátette, hogy ha el is készül az új játék, az bizonyára ismét egyetlen idegenre épít majd, mivel az első rész bizonyította a koncepció sikerét.
A stúdiónál egy kisebb csapat továbbra is támogatja az első felvonást, amelyhez a napokban új frissítés is érkezett. Ennek érdekessége, hogy két új nehézségi fokozatot ad a játékhoz: egy nagyon könnyűt és egy piszok nehezet. Előbbi esetében az idegen még az eddig legkönnyebb fokozathoz képest is visszafogottabb lesz (tény: az eddigi könnyű fokozaton is tudott fejtörést okozni) és könnyebb lesz elterelni a figyelmét. Emellett sokkal több alkatrész lesz szétszórva az állomáson, hogy több felszerelést tudjunk készíteni. Végül az állomás személyzetét és a szintetikusokat is jóval könnyebben le lehet győzni.
Ezzel szemben a Nightmare fokozat tényleg rémálomba illő kihívások elé állítja a játékosokat. Az ígéretek szerint az idegen még élesebb érzékekkel rendelkezik, valamint alkalmazkodni fog a szokásainkhoz. Egy trükköt csak egyszer játszhatunk el vele, legközelebb már számítani fog rá. A személyzet és a szintetikusok is sokkal agresszívabbak lesznek, így ők is óriási veszélyt jelentenek majd ránk. Ha mindez nem lenne elég, ezen a fokozaton nem számíthatunk sem a térképre, sem pedig a mozgásdetektorra. ■

Alien: Isolation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alien: Isolation

hozzászólások (3)

szbszig
szbszig 2014.12.14. 12:47
Nem számíthatunk a mozgásdetektorra? Ez így hülyeség szerintem... Inkább egy olyan nehézségi szint kellene, ahol van detektor, csak az alien teljesen néma, nem csap semmi zajt, miközben közlekedik.
YuriLexandro
YuriLexandro 2014.12.14. 14:01
Mozgásdetektor nélkül meg legalább beleképzelheted magad az egyszerű túlélő szerepbe, amikor csak az érzékeid vannak semmi más technika. Mondjuk azért az easy sem annyira easy, ott is azért sűrűn elhasaltam :D Nem próbáltam még a legnehezebbet, de lehet kifogom ezt, ugyan nem sokáig mert én szórakozni akarok nem kínlódni és 30szor végigvinni ugyanazt a részt :D (jó hát na nem vagyok egy harcore badass gamer)
jr_legjobb_like
jr_legjobb_like 2016.09.18. 10:11
Igazából az 1. részében is a nightmare fokozatban nem működött a térkép, a mozgásérzékelő meg hibás volt , szerintem lehetne folytatni az alap játékot is
ajánlott olvasnivaló