Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elkészült a Praetorians

2003.03.04. 15:23 | Madrac | kategória: Játék

Elkészült az Eidos és a Pyro Studios római kori stratégiája a Praetorians. A pontos boltba kerülési dátumot nem írták, de ebből az alkalomból kiadtak pár újabb képet a római egységekről. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Elkészült a Praetorians
Elkészült a PraetoriansElkészült a PraetoriansElkészült a PraetoriansElkészült a PraetoriansElkészült a PraetoriansElkészült a PraetoriansElkészült a PraetoriansElkészült a PraetoriansElkészült a Praetorians
Praetorians
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Praetorians

hozzászólások (20)

dodi
dodi 2003.05.09. 17:01
Szasz!!

Sajna új vagyok és még ismerkedem mit hova kell írnom.
Írtam és olvad el majd és ha tudsz légyszi segits!!!

DODI
Spartan Spirit
Spartan Spirit 2003.05.09. 20:56
Most olvastam a Centuriós hozzászólásokat. Annak idején nekem is nagyon tetszett, és én is nagy spíler voltam benne. 8-)

NisMaster: hát a Centurióval annyit kellett manőverezni folyamatosan, hogy még. Legalábbis én a legnehezebb fokozaton nyomultam, és ott a légiósok még a leggyengébb lovasegységet sem tudták frontálisan feltartóztatni, úgy kellett folyton oldaltámadni.

Morello: Ember, ezek szerint te nem tudod, hogyan kell kocsiversenyezni! Én betegre kerestem magam vele. A kocsikkal soha nem szabad lassítani, hanem hajtani kell a lovakat ész nélkül akkor is, ha már nincs is bennük szufla!!! :-D Csak tudni kell hozzá egy-két fortélyt. ;-) (Nem cheatról van szó, minden teljesen szabályos.)
Morello
Morello 2003.05.09. 21:57
A Centurióban eleinte én is hajtottam a fogatot mint az állat, de a kanyarban állandóan felfordultam. Aztán rájöttem, hogy ha kicsit lassítok akkor nem esek szét. De így is meg tudtam nyerni ált. a versenyeket, aki előzni akart, azt leszorítottam :-D (persze biztos vannak benne nagyobb májerek mint én, meg kell jegyeznem hogy akkoriban talán 9-10 éves lehettem...)
Spartan Spirit
Spartan Spirit 2003.05.09. 23:12
Én a leszorítós stratégiát nem találtam kielégítőnek. Nem is működött valami jól, ráadásul igazán csak drága, nehéz kocsikkal biztonságos.

De van egy trükk, hogy a kanyarban nem kell lassítani. És épp ezzel lehet mindig nyerni, mert mindenki más lelassít, csak te nem. A kanyarokban előzöl, és a 2-3. kanyar után már tutira te vezetsz! És az sem mindegy milyen kocsit veszel és hogyan fogadsz, mert ha okosan csinálod, állati sokat lehet kaszálni.

Régi szép idők...
Lacika18
Lacika18 2003.08.11. 11:59
Praetorians és Caesar III. játékot (nem eredetit!) keresek.
(ha van az elsőhöz kézikönyved azt is megvenném)
lacika.s@freemail.hu
ajánlott olvasnivaló