Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grim Fandango Grim Fandango

Előrendelhető a Grim Fandango Remastered

A hónap végén érkezik a legendás kalandjáték felújított verziója.

2015.01.14. 09:23 | szerző: Dino | kategória: Játék

Tavaly nyáron jelentette be Tim Schafer, hogy felújítja legendás kalandjátékát, a Grim Fandangót. Az eredetileg PS4-re és PS Vitára ígért játékról aztán kiderült, hogy (szerencsére) PC-re is dolgoznak rajta a Double Fine csapatnál, decemberben pedig azt is megtudhattuk, hogy január 27-ére tűzték ki a megjelenést. Mostantól pedig már elő is rendelhető a GoG oldalán a Grim Fandango Remastered, 11,89 eurós áron, ajándék HD háttérképpel. Két hét múlva tehát újra Manny Calavera bőrébe bújhatunk. ■

előző
következő
Előrendelhető a Grim Fandango Remastered
Előrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango Remastered
Grim Fandango
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grim Fandango

hozzászólások (21)

thri77
thri77 2015.01.21. 14:07
Arra én is kíváncsi leszek. Remélem "Séfer bácsi" nem cseszi úgy el, ahogy a Monkey Island újrákat.

Addig is behúzom majd a GF-et, azt hiszem a 10% kedvezmény erre (is) megy. :)
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.21. 15:10
Még a Monkey Island 1-2 új kiadásai sem lettek rosszak szerintem (mondjuk a mindent szájba rágós segítségek feltűntek egy ilyen típusú point'n'click játéknál), bár anno én sajnos lemaradtam az eredeti élményről, lehet ezért gondolom így.

Grim Fandango felújított kalandjai GoG-ről jönnek majd felém, lévén jelenleg nem rendelkezem PS4-es architektúrával. ;-)
thri77
thri77 2015.01.21. 15:17
Nekem leginkább a hangulatával volt bajom. Karaktereket teljesen átgyúrták, így nem hozta azt, mint anno. A hangok is nagyon sokat rontottak az élményen. Inkább tűnt egy lelkes csapat tribute verziójának, de felújításként nem állta meg véleményem szerint e helyét.

Schaferben azért bízok, de nehezebb dolga lesz a DoTT-tal, mint a GF-fel.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.21. 20:00
"We'll add a couple pixels here and there, we're not going to go 3D." - ezzel a nyilatkozatával bizakodó vagyok, maradnak a retróbb stílusnál.
thri77
thri77 2015.01.21. 21:54
Azt el is vártam, hogy nem lesz 3D, inkább azon izgulok, hogy a stílus és a hangulat megmaradjon. De úgy érzem jó kezekben van a cucc. Szerencsére ez már CD talkie verzió volt, ezért nem hiszem, hogy újra szinkoronizálják, így azon már nem kell izgulni.
ajánlott olvasnivaló