Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

iPhone-on és iPaden tér vissza a Pro Pinball

Elsőként a Timeshock! pálya érhető el.

2015.01.29. 12:03 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az 1990-es évek egyik nagy flipperszériája volt az Empire Interactive kiadásában megjelent Pro Pinball sorozat. A Barnstorm Games ezek egyikét újította most fel, kizárólag iOS eszközökre, azaz iPhone-ra és iPadre. A Pro Pinball: Timeshock! asztal (amely amúgy a második volt a szériában, a The Web után) ingyen tölthető le, és egészen 30 millió pont eléréséig játszhatunk vele, utána 2,99 euróért Standard vagy 6,99 euróért Deluxe verzióra kell upgrade-elnünk, ha tovább szeretnénk lökdösni a golyót. A Deluxe verzióban olyan extrák találhatóak, mint az operátori menü, ahol az asztal paramétereit állíthatjuk, és levehetjük az asztal üvegfedelét is, a golyót szabadon mozgatva ujjunkkal. Pontszámunk természetesen nemzetközi ranglistára kerül, így eredményünket sok-sok más játékossal hasonlíthatjuk össze. Fotorealisztikus grafika vár, a pontmátrix kijelzőn rengeteg különböző animáció jelenik meg, és még a világítás erősségét is szabályozhatjuk, hogy jobban érvényesüljenek a virtuális asztalon lévő színes lámpák fényei. ■

hozzászólások (15)

thri77
thri77 2015.01.30. 13:55
Ezzel még szerintem nincs is nagy gond, a Star Wars borítós kommenteknél helytállóbb lenne ez a vélemény. :)
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.30. 14:35
iPhone-on is ugyanez a helyzet. Szerintem célszerűbb egy ilyen játékot játszani telefonon, főleg, hogy a játék egyszerű irányítása miatt nem is lehetne megfelelőbb célplatform, mint ezek a hordozható készülékek. Meg még mindig jobb tableten, telefonon játszani, mint számítógépen billentyűzettel(persze itt is elérhető a kontrolleres megoldás, ami már nem rossz).
thri77
thri77 2015.01.30. 16:14
Szerintem kissé túl lett ragozva ez a téma, nem csoda, hogy egyesek mosolyognak a diskurzuson. Egy flipperről beszélünk, ami két (na jó, három) gombos irányítással bír. Bármivel jól lehet játszani. Anno Amigán simán billről nyomattam a Pinball Dreamset meg a Fantasiest és nem szitkozódtam magamban, sőt ma is ugyanúgy képes lennék vele íyg nyomulni.
TReiker
TReiker 2015.02.08. 12:08
Van ennek piaca a Zen flipperek mellett? Az Amigás játékok konverzióit még csak-csak megértem (nosztalgia), de a Pro Pinball sorozat nem volt különösebben kiemelkedő.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.08. 13:45
Itt is inkább a nosztalgiafaktor dukál, Zennél már gyártásszerűen jönnek ki az újabbnál újabb táblák, amire nyilván nem fognak tudni versenyre kelni.
ajánlott olvasnivaló