Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

JátszóDome: Dying Light 73 perc kooperatív gameplay video

GeryG, Phoenix és SityiSXT közösen tesztelte a legújabb zombis játékot.

2015.02.02. 14:22 | szerző: Sityi | kategória: Dome

Három PlayDome-os bajtárs próbál a legújabb zombi apokalipszis közepén túlélni. GeryG, Phoenix és SityiSXT egy több mint 1 órás demonstrációval készültek a lengyel Techland legújabb alkotásából. Lássuk, nekik mennyire fekszik a Dying Light!

Hagyományos tesztünk is hamarosan felkerül az oldalra. ■

Dying Light
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light

hozzászólások (31)

Sityi
Sityi 2015.02.04. 22:22
Ma este kicsit tovább próbálkoztam, és úgy néz ki, siker. Az OBS-sel Intel QuickSyncet használva 30 fps-sel folyamatos a felvétel, és a játék futási sebességét sem befolyásolja. Sajna a 60 fps-t nem bírja, cserébe a mikorfont tudja szoftveresen felvétel közben erősíteni. És a hangminőség szabadon paraméterezhető - ellentétben a ShadowPlay-jel.
AdranW
AdranW 2015.02.07. 15:58
Miért van az, hogy egy csomó elemet átvettek az Ubi játékaiból? Pl a halottak átkutatása, még a pénz is ugyanúgy néz ki. A Tornyok, és egy csomó mozgáselem... Ezeket lehet licencelni?
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.07. 17:48
Game design-beli elemeket magas szinten szerintem simán lehet lenyúlni, miután kijött az a játék, ami azokat először felhasználta (egy ékes példa pl. a "gravity gun" működése Half-Life 2-ben, aminek működési mechanizmusát és elvét egy az egyben átvitték a Doom 3 kiegészítőjébe).

Konkrét karakterekre és gyártott játékelemekre (pl. textúrák, logók, zenék) vonatkoznak a szerzői jogok, azonkívül minden játékbeli mechanizmus lenyúlható egy másik játéknál.

Ha viszont hamarabb jön ki Y cég egy olyan játéka, ami bizonyítottan egy X cég által még készülésben lévő játékáról nyúl le versenyelőnyt jelentő gameplay mechanizmusokat, akkor más a pite, ilyenkor jogi úton támadható szerintem az Y cég.
ivanova36
ivanova36 2015.02.07. 18:28
Mert jó ötleteknek tartották és tudtak köré egy "új" játékot építeni. Az a gond a hibrid játékokkal, hogy mindig van benne ismerős elem, mely itt-ott már felbukkant. Persze kényes a határ, és van akit zavar. Van akit nem.
Jellemezték úgy is a Dying Lightot hogy AC+zombik. Mások szerint inkább Mirrors Edge + zombik.
De tény hogy az ilyen fajta mozgásokat az AC vagy a Mirrors Edge játékokkal azonosítjuk, ne feledjük hogy az AC az újabb Prince of Persia sorozatból nőtte ki magát, amiben már ott voltak az alapok. Igaz az is Ubi game volt. De nézzük a jó oldalát: Dying Lighthoz nem kell uplay :D azt nem vették át...még.
AdranW
AdranW 2015.02.08. 13:40
Áhh értem köszi. Igazából szerintem nincs azzal baj, ha ellesünk pár dolgot. Elég hangulatos lett, viszont a Far Cry egy idő után unalmassá válik, persze nem biztos,hogy mindenkinek, nekem egy kicsit igen. Nem tudom elképzelni, hogy a játék közepétől a sztori mennyire lesz erős és mennyire lesz még új. Mert az elején futkározni gyilkolni oké, de egy idő után a lőtéri kutyát se érdekli...
ajánlott olvasnivaló