Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelenési dátumot kapott a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

A fejlesztők sokat profitáltak a legutóbbi teszt visszajelzéseiből.

2015.05.15. 11:52 | GeryG | kategória: Játék

Egy hónappal ezelőtt mi is kipróbáltuk a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege alfa változatát, amely a többjátékos módból nyújtott egy kis ízelítőt. A Ubisoft a napokban összegezte a teszt eredményeit és a rengeteg visszajelzés alapján megannyi változtatás mellett döntöttek a játékmenetet illetően. A finomítások érintik a fegyverek viselkedését (pontosságát, visszarúgását, erejét), a karakterek mozgását és a sérüléseket is. Jelentősége lesz, hogy milyen golyóálló mellényt viselünk, hiszen a könnyebb változatban gyorsabban tudunk mozogni, ám sebezhetőbbek leszünk, míg a teljes testpáncél jelentősen lecsökkenti a mozgékonyságunkat, cserébe sokkal jobb védelmet biztosít. Emellett a magunknál tartott felszerelés és fegyverek súlya is befolyásoló tényező lesz. Sok visszajelzésben említették, hogy a gyenge minőségű hangokat, ám a készítők jelezték, hogy azok mindössze az alfában szerepeltek, a végleges változatba teljesen újak kerülnek majd. Kiderült, hogy a végleges változatban lesz beépített chat és kommunikációs csatorna is. Tovább finomítanak az irányításon is, beleértve a kihajolást, guggolást és kúszást is. A változtatásokról részletesen is olvashattok a játék hivatalos oldalán, ahol illusztrációkat is találtok, valamint érdemes megnézni az alábbi videót is, ahol szintén ezekről mesélnek a fejlesztők.
A Ubisoft az alfa tapasztalatainak összegzése után végre pontos megjelenési dátummal is ellátta a sokak által kíváncsian várt játékot. Ha semmi nem jön közbe, akkora a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege október 13-án a hagyományos változat mellett három különleges kiadásban fog megjelenni:
Art of Siege Edition (£59,99)

  • gyűjtői doboz
  • az alapjáték
  • Gold skin csomag a játék összes fegyveréhez
  • 120 oldalas kézikönyv, amelyben részletes leírást találunk a játék minden fontosabb részletéről, beleértve az összes egységet, fegyvert és pályát, valamint rengeteg statisztikai kimutatást

Gold Edition (£64,99)

  • az alapjáték
  • season pass

Tactical Elite Edition (£74,99)

  • kizárólag a Uplay áruházán keresztül lehet beszerezni
  • tartalmazza az Art of Siege Edition és a Gold Editiont

A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. Aki előrendeli a játékot, az garantált helyet kap a premier előtti béta teszten is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

hozzászólások (3)

Zsemle_Morzsi
Zsemle_Morzsi 2015.05.15. 15:18
Ezek azért nem akkora újítások, vagy nagy revelációk... Ezeket ALAPBÓL figyelembe kellett volna venni és beletenni a kezdetektől fogva. A Rainbow Six sorozat sosem volt teljesen, Counter-Strike-arcade, hogy ezek ne legyenek alap elvárások. Utóbb azt érzem, hogy minden ilyen magától értetődő dolgot úgy adnak elő, mintha a játék design szent grálját találták volna ki, de legalábbis az aranycsinálást.
Lacko
Lacko 2015.05.16. 19:42
Ez annyira nem hoz lázba, hogy fel is raktam a Raven Shield-et, az utolsó jó Rainbow Sixet. :) Na és az tényleg rohadt jó. Még a grafika sem olyan rossz, mint képzeltem, csak a menü nem bírja a 16:9-et.
GustyX
GustyX 2015.09.27. 09:47
Kipróbáltam a bétát és kifejezetten tetszett. Multit sajnos sokáig nem talált, így nem igazán foglalkoztam vele, maradt a terrorist hunt, ami határozottan tetszik, csak:

- 3-5 perc játékért 1-2 perc várakozás nagyon nem jó. Bár a véglegesben biztosan hosszabb lesznek hosszabb pályák.
- nincs normális tutorial, csak videó. Ez extraként kellene, nem only...
- célzáskor mintha lenne egyfajta "bevagyokbaszvamintállatezértimbolyogafegyverem" effekt. Lehet nálam nincs valami jól beállítva.

Szóval nem is rossz.
ajánlott olvasnivaló